Παρασκευή, 20 Νοέμβριος 2020 17:35

Αντετοκούνμπο: "Ο Σπανούλης είναι ο Κόμπι της Ευρώπης" (βίντεο)

Γράφτηκε από τον

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο βρίσκεται στην Ελλάδα και προετοιμάζεται στο ΣΕΦ εν όψει της νέας σεζόν στο NBA. Μάλιστα, βρήκε λίγο χρόνο να τα πει με τον Βασίλη Σπανούλη - ο οποίος του έδωσε δύο φανέλες του- ενώ τον χαρακτήρισε Κόμπι της Ευρώπης.

Στην Ελλάδα και στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας προετοιμάζεται ο MVP του NBA, Γιάννης Αντετοκούνμπο, εν όψει της νέας σεζόν. Με την ευκαιρία, λοιπόν, της σημερινής επιστροφής των ερυθρολεύκων στις ατομικές προπονήσεις συναντήθηκε με τον Βασίλη Σπανούλη.

Ο Έλληνας σούπερσταρ είχε ζητήσει από τον αρχηγό του Ολυμπιακού μία υπογεγραμμένη φανέλα του με αφιέρωση, με τον Kill Bill να τηρεί την υπόσχεσή του και λίγη ώρα πριν ξεκινήσει η προπόνηση του, συναντήθηκαν και του παρέδωσε δύο φανέλες.

Η πρώτη ήταν αυτή που φορούσε την περσινή σεζόν όταν έγινε πρώτος σκόρερ στην ιστορία της EuroLeague, ενώ η δεύτερη ήταν αυτή της φετινής σεζόν. Σημαντικό να αναφερθεί, πως την ώρα που υπέγραφε τις φανέλες, ο Γιάννης είπε σε μέλη του σταφ των Μπακς, πως ο αρχηγός των "ερυθρολεύκων" είναι ο Κόμπι της Ευρώπης.

Ο Βασίλης Σπανούλης, δεν θα μπορούσε να μην ζητήσει κι ο ίδιος με τη σειρά του φανέλα του Έλληνα σούπερσταρ, με τον δεύτερο να του υπόσχεται πως θα ανταποδώσει στο μέλλον.

Πηγή: sport24.gr