Παρασκευή, 20 Νοέμβριος 2020 19:43

ΚΑΕ Παναθηναϊκός: "Δεν έχουμε ενημερωθεί για τον Βοτανικό"

Γράφτηκε από τον

Μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσε, η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ κατέστησε σαφές πως δεν έχει κάποια ενημέρωση αναφορικά με την κατασκευή κλειστού γηπέδου μπάσκετ στον Βοτανικό.

Λίγες ώρες μετά τις ανακοινώσεις από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός, τον Ερασιτέχνη και τις δηλώσεις των εμπλεκόμενων φορέων για την κατασκευή του νέου γηπέδου στον Βοτανικό, η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ εξέδωσε ανακοίνωση, μέσω της οποίας τονίζει ότι δεν έχει κάποια ενημέρωση για το ενδεχόμενο κατασκευής κλειστού γηπέδου μπάσκετ στην ευρύτερη περιοχή.

Χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση του Δήμου Αθηναίου γινόταν λόγος πως τις επόμενες μέρες θα υπάρξει επαφή με την ΚΑΕ ώστε να γίνει γήπεδο μπάσκετ σε όμορο οικόπεδο, μέχρι 300 μέτρα πιο μακριά, με τον Δήμο να αναλαμβάνει τα έξοδα. Βέβαια η ΚΑΕ έσπευσε να τονίσει πως δεν έχει την παραμικρή ενημέρωση.

Αναλυτικά:

"Με αφορμή διάφορα δημοσιεύματα στα ΜΜΕ, αλλά και στα social media σχετικά με την κατασκευή Κλειστού Γηπέδου Μπάσκετ για την ομάδα μας κάπου στον Βοτανικό, θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε πως η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ δεν έχει ενημερωθεί ούτε από τον Παναθηναϊκό Αθλητικό Όμιλο, ούτε από τον Δήμο Αθηναίων, ούτε από κάποιον άλλον για το περιεχόμενο του μνημονίου που υπεγράφη σήμερα, αλλά ούτε και για τις προθέσεις του Δήμου Αθηναίων.

Επιφυλασσόμαστε για την επίσημη τοποθέτησή μας όταν και αν ενημερωθούμε".

Πηγή: sport24.gr

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ