Παρασκευή, 18 Δεκέμβριος 2020 17:19

Γιαννακόπουλος για Βοτανικό: "Την απόφαση πρέπει να την πάρει ο κόσμος"

Γράφτηκε από τον

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Αθηναίων, Κώστα Μπακογιάννη και κατά την έξοδό του τόνισε ότι την απόφαση για τον Βοτανικό πρέπει να την πάρει η Γενική Συνέλευση του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού.

Μετά από περίπου μία ώρα και είκοσι λεπτά ολοκληρώθηκε η συνάντηση ανάμεσα στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο και τον Κώστα Μπακογιάννη για το γήπεδο του μπάσκετ στον Βοτανικό.

Κατά την έξοδό του ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός έκανε δηλώσεις και αναφέρθηκε στην ενημέρωση που του έγινε από τον Δήμαρχο Αθηναίων καθώς και για το όλο πρότζεκτ.

Μεταξύ άλλων τόνισε: "Θεωρώ ότι κανένα από τα φυσικά πρόσωπα τα οποία σήμερα διοικούν και εμπλέκονται στον Παναθηναϊκού ούτε πρέπει, ούτε μπορούν να πάρουν τόσο σημαντικές αποφάσεις. Ο ένας έχει κατ΄επανάληψη διασύρει το όνομα του Παναθηναϊκού και την ιστορία του εντός και εκτός γηπέδων και έχει αποδείξει ότι το μόνο πράγμα που τον ενδιαφέρει και ο μόνος γνώμονας στο οτιδήποτε πράττει είναι το οικονομικό συμφέρον του, αλλά και η εξυπηρέτηση τρίτων, ο άλλος δεν έχει την εμπειρία και το ειδικό βάρος για να διαχειριστεί τέτοιες καταστάσεις και σίγουρα δεν θα μπορούσα να ήμουν εγώ, ειδικά όταν είμαι υπό ένα καθεστώς αποχώρησης και εύρεσης αγοραστή. Οι μοναδικοί που θα μπορούσαν και πρέπει να πάρουν την απόφαση είναι ο κόσμος του Παναθηναϊκού. Αυτοί που αποδεδειγμένα αγαπούν το σύλλογο και η απόφαση πρέπει απαραιτήτως να πάει στη Γενική Συνέλευση του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού".

Πηγή: sport24.gr

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ