Δευτέρα, 18 Ιανουάριος 2021 13:49

Νέα αλλαγή στο Κύπελλο Ανδρών, ημιτελικοί στις έδρες και μονός τελικός

Γράφτηκε από τον

Η ΕΟΚ ανακοίνωσε ότι τελικά η διοργάνωση του Κυπέλλου Ανδρών θα ολοκληρωθεί όπως προέβλεπε ο αρχικός σχεδιασμός, με τους ημιτελικούς να γίνονται στις έδρες των ομάδων.

Το Κύπελλο Ανδρών θα ολοκληρωθεί τελικά με τον τρόπο που προέβλεπε η προκήρυξη της διοργάνωσης. Την είδηση έκανε γνωστή η ΕΟΚ με ανακοίνωσή της, αλλάζοντας την προηγούμενη απόφασή της.

Υπενθυμίζεται ότι με βάση την προηγούμενη ανακοίνωση της ΕΟΚ, οι προημιτελικοί του Κυπέλλου Ανδρών θα διεξάγονταν στις έδρες των ομάδων και κατόπιν οι ημιτελικοί και ο τελικός στο ΟΑΚΑ. Έξι ημέρες αργότερα ωστόσο - και ενώ στο μεταξύ είχε εκδώσει ανακοίνωση ο Προμηθέας λέγοντας ότι δεν θα συναινέσει στην απόφαση και ο ΠΑΟΚ αναφέροντας ότι συμφωνεί με την ΕΟΚ - η Ελληνική Ομοσπονδία ενημέρωσε ότι θα τηρηθεί τελικά η διαδικασία που προέβλεπε η προκήρυξη.

Σύμφωνα λοιπόν με την προκήρυξη, θα διεξαχθούν κανονικά οι προημιτελικοί και οι ημιτελικοί (που θα προκύψουν έπειτα από κλήρωση) στις έδρες των ομάδων και κατόπιν ο τελικός θα διεξαχθεί στις 14 Φεβρουαρίου.

Υπενθυμίζεται ότι τα ζευγάρια των προημιτελικών είναι τα εξής:

Κολοσσός - Προμηθέας

Λαύριο - ΑΕΚ

Ηρακλής - ΠΑΟΚ

Παναθηναϊκός - Περιστέρι

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"H E.O.K. γνωστοποιεί, ως προς τη διεξαγωγή της ημιτελικής και τελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας Ανδρών, ότι θα τηρηθεί η διαδικασία που προβλέπεται στην οικεία Ειδική Προκήρυξη.

Η κλήρωση της ημιτελικής φάσης των αγώνων θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2021 στα γραφεία της Ε.Ο.Κ. στις 13.00. Οι ημιτελικοί θα διεξαχθούν στις 12 Φεβρουαρίου και ο τελικός στις 14 Φεβρουαρίου".
Πηγή: sport24.gr