Δευτέρα, 08 Φεβρουάριος 2021 18:25

Παναθηναϊκός: 3 νέα κρούσματα, προς αναβολή το ματς κυπέλλου με Περιστέρι

Γράφτηκε από τον

Ο προημιτελικός Κυπέλλου του Παναθηναϊκού με το Περιστέρι πάει προς αναβολή, αφού ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε τρία νέα κρούσματα covid-19!

Ο απόηχος του ντέρμπι στο ΣΕΦ καλά κρατεί. Όχι σε αγωνιστικό επίπεδο, αλλά σε ιατρικό. Την επομένη της επικράτησης επί του Ολυμπιακού, ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε τρία κρούσματα κορονοϊού. Με την αναμέτρηση πρωταθλήματος απέναντι στον ΠΑΟΚ να οδηγείται σε αναβολή. Και σήμερα οι «πράσινοι» πρόσθεσαν ακόμη τρία νέα κρούσματα covid-19. Πρόκειται για έναν αθλητή που δεν αγωνίστηκε στο ντέρμπι και δύο παίκτες που είχαν χρόνο συμμετοχής!

Κάτι που σημαίνει ότι ο προημιτελικός της Τετάρτης (10/2) απέναντι στο Περιστέρι, στο ΟΑΚΑ, αναμένεται να αναβληθεί. Αυτή η εξέλιξη μπορεί να επηρεάσει και τις άλλες αναμετρήσεις του Κυπέλλου, αφού η επιτροπή μελών του Κυπέλλου θα συνεδριάσει, προκειμένου να αποφασίσει την τύχη των άλλων τριών αγώνων. Το gazzetta.gr. σας είχε ενημερώσει από το βράδυ του Σαββάτου για το ενδεχόμενο της αναβολής του αγώνα του Παναθηναϊκού, αλλά και το τι πρόκειται να γίνει με τις υπόλοιπες αναμετρήσεις.

Αυτή τη στιγμή, στο τραπέζι των συζητήσεων έχει πέσει η λύση της διεξαγωγής των άλλων αγώνων, αλλά να μη διεξαχθούν οι ημιτελικοί και φυσικά ο τελικός. Εξάλλου, ο Προμηθέας βρίσκεται ήδη στη Ρόδο για το αυριανό (9/2) με τον Κολοσσό, κάτι που αποτελεί ακόμη έναν παράγοντα προς τη διεξαγωγή των τριών προημιτελικών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Παναθηναϊκού:
«Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ ανακοινώνει πως τρία ακόμη μέλη της ομάδας μας διαγνώστηκαν θετικά στον Covid-19.

Η κατάσταση των εφτά συνολικά νοσούντων παρακολουθείται συστηματικά από το ιατρικό μας επιτελείο.

Από την ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ ακολουθούνται όλα τα προβλεπόμενα, σύμφωνα με τα υγειονομικά πρωτόκολλα διαχείρισης κρουσμάτων και υπάρχει συνεχής επικοινωνία με τον ΕΟΔΥ.

Η ομάδα μας έχει τεθεί σε αυξημένη ενεργητική επιτήρηση».

Πηγή: gazzetta.gr