Τετάρτη, 10 Φεβρουάριος 2021 13:35

ΜΠΑΣΚΕΤ: Διαδικτυακή ημερίδα διοργανώνει η Σπάρτη

Γράφτηκε από τον

Διαδικτυακή ημερίδα διοργανώνει αύριο Πέμπτη στις 7.30 μ.μ. η ομάδα μπάσκετ της Σπάρτης με θέμα: Covid 19 και Καλαθοσφαίριση: Επανεκκίνηση της Αθλητικής Δραστηριότητας.

Στην εν λόγω ημερίδα του συλλόγου καλαθοσφαίρισης Σπάρτη, θα μιλήσουν οι Αγγελος Παπανικολάου, Γιάννης Γιαννακόπουλος, Κώστας Μίσσας, Γιάννης Γιαννόπουλος και Μιχάλης Βακαλόπουλος.
Αναλυτικά το πρόγραμμα έχει ως εξής: Ομιλητές:

Αγγελος Παπανικολάου, ιατρός καρδιολόγος, μέλος του Δ.Σ. του Ε.Ο.Δ.Υ, πρόεδρος της επιτροπής αθλητισμού του Ε.Ο.Δ.Υ. Α..O ρόλος και η σημασία της καρδιολογικής εξέτασης σε συμπτωματικούς και μη αθλητές στη διαδικασία της επανένταξης τους στις αγωνιστικές δραστηρίοτητες. Β. Το έργο της υγειονομικής επιτροπής αθλητισμοί του Ε.Ο.Δ.Υ.
Γιάννης Γιαννακόπουλος, ιατρός χειρούργος ορθοπεδικός,μέλος του ιατρικού επιτελείου της ΚΑΕ Παναθηναϊκός. Α’ Ομαλή επανένταξη των αθλητών μετά από την αποχή λόγω covid 19. σημεία προσοχής και έλεγχου. Β. Διαδικασίες και πρωτόκολλα που ακολουθούνται στην Euroleague.

Κώστας Μίσσας, τεχνικός σύμβουλος Ε.Ο.Κ., υπεύθυνος Αναπτυξιακού προγράμματος Ε.Ο.Κ., τ. καθηγητής Τ.Ε.Φ.Α.Α. Α. Ψυχολογική- προπονητική προσέγγιση των αθλητών στην περίοδο της πανδημίας
Γιάννης Γιαννόπουλος, ομοσπονδιακός προπονητής Ε.Ο.Κ.,σύμβουλος προγράμματος σπουδών στην καλαθοσφαίριση στο City Ynity College, ιδιαιτερότητες προπόνησης στην μετά covid 19 εποχή.
Μιχάλης Βακαλόπουλος, πρόεδρος Σπαρτης Σ.Κ., μέλος επιτροπής πρωταθλημάτων Ε.Ο.Κ., αν μέλος Δ.Σ. Ε.Ο.Κ., αντιπρόεδρος Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.ΝΟ.Π. Α. Η διαμορφωθείσα κατάσταση και η ρεαλιστική
πραγματικότητα της επόμενης ημέρας των συλλόγων της καλαθοσφαίρισης μετά τον covid 19.

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ