Τετάρτη, 10 Φεβρουάριος 2021 18:13

Παναθηναϊκός: Ακόμη τρία κρούσματα κορονοϊού, δέκα στο σύνολο

Γράφτηκε από τον

Ακόμη τρία κρούσματα κορονοϊού προέκυψαν στον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ, δέκα στο σύνολο οι νοσούντες (επτά παίκτες και τρία μέλη του επιτελείου). Στον "αέρα" τα παιχνίδια με Ζενίτ και ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Δέκα είναι πλέον τα μέλη του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ που έχουν προσβληθεί από κορονοϊό. Μετά από νέα διαγνωστικά τεστ που έγιναν στο τριφύλλι, προέκυψαν ακόμη τρία (3) κρούσματα κορονοϊού εντός της ομάδας, δημιουργώντας πλέον διψήφιο αριθμό νοσούντων.

Από αυτούς, οι επτά (7) είναι παίκτες της ομάδας, ενώ οι τρεις (3) είναι μέλη του επιτελείου.

Οι πράσινοι ταλαιπωρούνται εδώ και μία βδομάδα από την "εισβολή" της πανδημίας στα ενδότερά τους, με τα παιχνίδια απέναντι σε ΠΑΟΚ (Stoiximan Basket League) και Περιστέρι (Κύπελλο Ελλάδας) να έχουν ήδη αναβληθεί.

Δεδομένου του αυξημένου αριθμού κρουσμάτων, αλλά και των μελών που έχουν προσβληθεί από τον κορονοϊό, είναι αρκετά πιθανό πλέον ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ να μην δώσει την επόμενη βδομάδα τις δύο αναμετρήσεις για την EuroLeague, με Ζενίτ (17/2) και ΤΣΣΚΑ Μόσχας (19/2) -αμφότερες επί ρωσικού εδάφους.

Η σχετική ανακοίνωση από την ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ:

"Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ ανακοινώνει πως μετά τους σημερινούς ελέγχους τρεις ακόμη αθλητές της ομάδας μας διαγνώστηκαν θετικοί στον Covid-19.

Η κατάσταση των δέκα συνολικά νοσούντων, των εφτά αθλητών και των τριών μελών του σταφ, παρακολουθείται συστηματικά από το ιατρικό μας επιτελείο.

Από την ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ ακολουθούνται όλα τα προβλεπόμενα, σύμφωνα με τα υγειονομικά πρωτόκολλα διαχείρισης κρουσμάτων και υπάρχει συνεχής επικοινωνία με τον ΕΟΔΥ.

Η ομάδα μας παραμένει σε αυξημένη ενεργητική επιτήρηση και κάθε δραστηριότητα έχει διακοπεί από το περασμένο Σάββατο (6/2). Τα επόμενα τεστ θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή (12/2)".
Πηγή: sport24.gr