Σάββατο, 13 Φεβρουάριος 2021 17:57

Εθνική: Χωρίς τους πέντε του Προμηθέα λόγω επαφής με επιβεβαιωμένα κρούσματα

Γράφτηκε από τον
Εθνική: Χωρίς τους πέντε του Προμηθέα λόγω επαφής με επιβεβαιωμένα κρούσματα

Η ΕΟΚ ανακοίνωσε πως οι πέντε (5) παίκτες του Προμηθέα που είχαν κληθεί για το "παράθυρο" του Φεβρουαρίου αντικαταστάθηκαν από άλλους, λόγω επαφής τους με επιβεβαιωμένα κρούσματα.

Δύο μέρες πριν από την πρώτη συγκέντρωση της Εθνικής Ανδρών για το "παράθυρο" του Φεβρουαρίου και τα προκριματικά του EuroBasket 2022 (σ.σ.: η Ελλάδα έχει ήδη εξασφαλίσει την πρόκριση), η ΕΟΚ ενημέρωσε για αλλαγές προσώπων στο ρόστερ.

Συγκεκριμένα, οι πέντε παίκτες του Προμηθέα που είχαν κληθεί από τον Θανάση Σκουρτόπουλο (Γιάννης Αθηναίου, Δημήτρης Αγραβάνης, Γιάννης Αγραβάνης, Χάρης Γιαννόπουλος και Μιχάλης Λούντζης) δεν θα δώσουν εν τέλει το "παρών" στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, αφού ήρθαν σε επαφή με επιβεβαιωμένα κρούσματα του κορονοϊού. Όλοι τους θα παραμείνουν σε ολιγοήμερη απομόνωση, ακολουθώντας το υγειονομικό πρωτόκολλο που υπάρχει -ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα των διαγνωστικών τεστ, στα οποία υποβλήθηκαν το Σάββατο 13 Φεβρουαρίου.

Τη θέση τους για τους αγώνες που ακολουθούν στη "φούσκα" της Λετονίας πήραν οι Χρήστος Σαλούστρος, Γιώργος Τσαλμπούρης, Δημήτρης Μωραϊτης και Ζώης Καράμπελας.

Η Εθνική Ανδρών θα ταξιδέψει με δεκατρείς (13) αθλητές για τη Ρίγα:

Γκαρντ: Ζώης Καράμπελας, Δημήτρης Μωραΐτης, Δημήτρης Κατσίβελης, Βασίλης Μουράτος, Βασίλης Τολιόπουλος.

Φόργουορντ: Γιάννης Κουζέλογλου, Βαγγέλης Μαργαρίτης, Νίκος Χουγκάζ, Λίνος Χρυσικόπουλος, Χρήστος Σαλούστρος, Γιάννης Τσαλμπούρης.

Σέντερ: Βασίλης Καββαδάς, Δημήτρης Κακλαμανάκης.

Πηγή: sport24.gr