Δευτέρα, 22 Φεβρουάριος 2021 15:19

Στο μητρώο αθλητικών σωματείων της ΓΓΑ ο Γυμναστικός Σύλλογος Γαργαλιάνων

Γράφτηκε από τον

Ενα ακόμη ερασιτεχνικό σωματείο της Μεσσηνίας πήρε την αθλητική αναγνώριση και επίσημα από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού.

Ο λόγος για τον Γυμναστικό Σύλλογο Γαργαλιάνων που διαθέτει ενεργό μπασκετικό τμήμα και ανήκει πλέον στο μητρών αθλητικών σωματείων της Γ.Γ.Α.
Συγκεκριμένα με απόφαση την οποία υπογράφει η Προϊσταμένη της Γενικής Διευθυνσης Οργάνωσης Αθλητισμού κας Ι. Μωραϊτη με θέμα «Χορήγηση Βεβαίωσης Ειδικής Αθλητικής Αναγνώρισης» αναφέρονται τα εξής: «Βεβαιώνουμε ότι το σωματείο με την επωνυμία «ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΜΟΓΟΣ ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΩΝ» αναγνωρίστηκε ως φίλαθλο με την υπ αριθμ. Γ/21418Ι12-9-1986 Απόφαση της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού και αριθμό Μητρώου ΛΔ26.
Όπως προκύπτει από το ηλεκτρονικό αρχείο του Τμήματος καθώς και από τα απαιτούμενα υποβληθέντα δικαιολογητικά, το σωματείο κατά τη δημοσίευση του ν.2725Ι99 καλλιεργούσε τα αθλήματα της Καλαθοσφαίρισης και της Πετοσφαίρισης και ως εκ τούτου, σύμφωνα με τις διατάξεις της παρ. 5 του άρθρου 135 του ιδίου νόμου, λογίζεται ότι έχει λάβει την ειδική αθλητική αναγνώριση στο εν λόγω άθλημα».