Παρασκευή, 05 Μάρτιος 2021 14:25

Ολυμπιακός - Ερυθρός Αστέρας: Για να σταματήσει το αρνητικό σερί

Γράφτηκε από τον
Ολυμπιακός - Ερυθρός Αστέρας: Για να σταματήσει το αρνητικό σερί

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Ερυθρό Αστέρα και χρειάζεται μια νίκη που θα αλλάξει της εντυπώσεις.

Με τους γηπεδούχους να θέλει να κρατήσουν τις όποιες ελπίδες τους ζωντανές, ο Ολυμπιακός (11-16) υποδέχεται τον Ερυθρό Αστέρα (7-20) (21:00, NS1). Οι γηπεδούχοι θέλουν να σταματήσουν το σερί 7 ηττών που έχουν και ψάχνουν μια καλή εμφάνιση, μετά την βαριά ήττα κόντρα στην Μπασκόνια.

Ο Ερυθρός Αστέρας έχει αποκλειστεί και επίσημα και εκείνος πάντως έχει ένα πολύ κακό σερί ηττών. Μια από τις δύο ομάδες θα σταματήσει το σερί της και η ελληνική ομάδα θα ήθελε να εκμεταλλευτεί την έδρα της.

Οι «ερυθρόλευκοι» χρειάζεται να αλλάξουν την ψυχολογία τους και να δείξουν πράγματα που είχαν μέχρι την 20η αγωνιστική. Απέναντι τους έχουν τον Ερυθρό που είναι η χειρότερη επιθετική ομάδα της διοργάνωσης με 73,5 πόντους κατά μέσο όρο και 14,1 ασίστ.

Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα έχει απουσίες και πρέπει όλοι να κάνουν ένα βήμα μπροστά για να καλυφθούν αυτές και άπαντες να βγάλουν αντίδραση στο παρκέ.

Ο Ολυμπιακός έχει μια τελευταία ευκαιρία να μείνει «ζωντανός» στο κυνήγι μιας θέσης στα Playoffs και πρέπει να αλλάξει όσα έχει δείξει τις τελευταίες αγωνιστικές.

Πηγή: gazzetta.gr