Σάββατο, 13 Μάρτιος 2021 12:39

Οκτώ κρούσματα κορονοϊού στον Προμηθέα, αναβάλλονται οι αγώνες με Άρη και Παναθηναϊκό

Γράφτηκε από τον
Οκτώ κρούσματα κορονοϊού στον Προμηθέα, αναβάλλονται οι αγώνες με Άρη και Παναθηναϊκό

Τα καθιερωμένα τεστ κορονοϊού έδειξαν ότι ο Προμηθέας έχει 8 κρούσματα στην ομάδα του, με αποτέλεσμα να αναβληθεί ο σημερινός (13/3) αγώνας με τον Άρη για την 17η αγωνιστική της Stoiximan Basket League, αλλά και ο εξ αναβολής με τον Παναθηναϊκό (16/3).

Ο κορονοϊός χτύπησε ξανά στον Προμηθέα. Όπως έγινε γνωστό, μετά τα καθιερωμένα τεστ που έγιναν βρέθηκαν 8 κρούσματα του ιού στην ομάδα, κάτι που σημαίνει ότι αναβάλλεται ο σημερινός (13/3) αγώνας με τον Άρη για την 17η αγωνιστική της Stoiximan Basket League, αλλά και ο εξ αναβολής με τον Παναθηναϊκό για την 2η αγωνιστική που ήταν προγραμματισμένος για την Τρίτη (16/3).

Από την στιγμή που έγινε γνωστός ο αριθμός των κρουσμάτων, τότε η αναβολή γίνεται αυτόματα και δεν χρειάζεται σχετικό αίτημα των Πατρινών. Ο λόγος είναι ότι το πρωτόκολλο του πρωταθλήματος αναφέρει ότι αν υπάρχουν 3 επιβεβαιωμένα κρούσματα σε μία ομάδα τότε αναβάλλονται αυτόματα οι αγωνιστικές υποχρεώσεις μίας ομάδας.

Αυτή είναι η τρίτη φορά που ο Προμηθέας βρίσκεται σε αυτή την θέση λόγω κορονοϊού. Η πρώτη ήταν στα τέλη Οκτωβρίου όταν λόγω κρουσμάτων είχε αναβληθεί μεταξύ ο αγώνας με τον Παναθηναϊκό για την 2η αγωνιστική - ο οποίος αναβάλλεται εκ νέου τώρα - και η δεύτερη πριν από περίπου έναν μήνα, όταν μετά τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ για το Κύπελλο βρέθηκαν αρχικά θετικά δύο μέλη του προπονητικού τιμ και κατόπιν ένας παίκτης.

Πηγή: sport24.gr