Πέμπτη, 18 Μάρτιος 2021 19:57

ΕΣΑΚΕ: Με 11 ψήφους υπέρ και 2 λευκά επανεξελέγη ο Γαλατσόπουλος

Γράφτηκε από τον

Ο Βαγγέλης Γαλατσόπουλος επανεξελέγη ως πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ για τρίτη φορά, λαμβάνοντας έντεκα θετικές ψήφους, ενώ υπήρχαν επίσης δύο λευκά.

Ο Βαγγέλης Γαλατσόπουλος ήταν ο μοναδικός υποψήφιος για την προεδρία του ΕΣΑΚΕ, οπότε η επανεκλογή του μετά την ψηφοφορία που έγινε την Πέμπτη μόνο είδηση δεν αποτελεί. Ο έμπειρος παράγοντας έλαβε θετικές ψήφους υπέρ (υπήρχαν επίσης δύο λευκά), για να παραμείνει έτσι στη θέση του.

Θυμίζουμε ότι πριν από τέσσερα χρόνια είχε αντικαταστήσει τον Μιχάλη Μελή (παραίτηση), για να ακολουθήσει η πρώτη επανεκλογή του, το 2019. Αυτή θα είναι η τρίτη θητεία του Βαγγέλη Γαλατσόπουλου στον προεδρικό θώκο του ΕΣΑΚΕ, κι όπως όλες θα έχει διετή ισχύ.

Εκλέχθηκαν επίσης, Αντιπρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου ο Μιχάλης Μελής, Γενικός Γραμματέας ο Γιώργος Πανταζόπουλος, ενώ στην θέση του Ταμία παραμένει ο κ. Χρήστος Μήλας.

"Ευχαριστώ θερμά την Γενική Συνέλευση του ΕΣΑΚΕ και τις ομάδες της Stoiximan Basket League για την ανανέωση της εμπιστοσύνης τους προκείμενου να συνεχίσω για τρίτη θητεία στην προεδρία του ΕΣΑΚΕ", δήλωσε ο κ. Γαλατσόπουλος μετά την επανεκλογή του και επισήμανε: "Με πνεύμα ενότητας και συνεργασίας ξεπερνάμε τις δυσκολίες της πανδημίας και παράλληλα θέτουμε τις βάσεις για την περαιτέρω ανάπτυξη και εκσυγχρονισμό του Πρωταθλήματος".

"Πετύχαμε την αναβάθμιση του ρόλου του ΕΣΑΚΕ μέσω της επιστροφής στην κεντρική διαχείριση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων του Πρωταθλήματος μετά από 20 χρόνια και της θεσμικής αλλαγής που δίνει στον Σύνδεσμο μας ουσιαστικό λόγο στην αδειοδότηση των ομάδων", υπογράμμισε ο κ. Γαλατσόπουλος και συνέχισε: "Σε συνδυασμό με την αναβίωση του EKO All Star Game και την θέσπιση του WATT + VOLT Super Cup το ελληνικό επαγγελματικό μπάσκετ έκανε σημαντικά βήματα προόδου".

"Μπροστά μας έχουμε τις προκλήσεις της μετά πανδημίας εποχής και της ψηφιακής μετάβασης», σημείωσε ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ και τόνισε ότι: «Είμαι βέβαιος ότι όλοι μαζί ομάδες, παίκτες και προπονητές της Stoiximan Basket League θα προσφέρουμε συγκινήσεις, θέαμα και όμορφες στιγμές στους φιλάθλους, όπως, επίσης, θα ανταποδώσουμε με περισσότερες και ανανεωμένες δράσεις Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης την αγάπη της ελληνικής κοινωνίας για το μπάσκετ".

Πηγή: sport24.gr

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ