Δευτέρα, 29 Μάρτιος 2021 14:03

Καταγγελίες Λιόλιου για Βασιλακόπουλο - Πρότεινε Γιαννάκη για τη διοίκηση πρωτοδικείου

Γράφτηκε από τον

Ο υποψήφιος πρόεδρος της ΕΟΚ, Βαγγέλης Λιόλιος, προτείνει πρόσωπο κοινής αποδοχής για διοίκηση πρωτοδικείου από όλα τα ψηφοδέλτια και να πάει η ΕΟΚ σε εκλογές στις 10 Απριλίου.

Ο υποψήφιος πρόεδρος της ΕΟΚ, Βαγγέλης Λιόλιος, σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε τόνισε ότι με παρέμβαση η διοίκηση του πρωτοδικείου πήρε αναβολή. Επιπλέον τόνισε ότι πρέπει να συγκληθεί το ΔΣ της ΕΟΚ ώστε να προκηρύξει εκλογές για τις 10 Απριλίου. Μάλιστα πρότεινε Παναγιώτη Γιαννάκη και Κωστή Ζομπανάκη για προσωρινή διοίκηση πρωτοδικείου.

"Εγώ προετοιμαζόμουν κι γι' αυτή την εξέλιξη. Ευτυχώς κάναμε παρέμβαση σήμερα το πρωί και πήρε αναβολή αυτή η διοίκηση του πρωτοδικείου για αύριο το πρωί. Γι' αυτό λέω ότι έχουμε μόνο 24 ώρες και όχι 72 ώρες. Πρέπει σήμερα να συγκληθεί το ΔΣ της ΕΟΚ και να προκηρύξει εκλογές για τις 10 Απριλίου όπως δίνει δικαίωμα ο νόμος" ανέφερε συγκεκριμένα.

Ο Βαγγέλης Λιόλος, τόνισε ότι σωματεία προσέφυγαν στο πρωτοδικείο Αθηνών για ζητήσουν διοίκηση πρωτοδικείου: "Νόμιζα ότι έχουμε περιθώριο 72 ωρών, αλλά έχουμε περιθώριο 24 ωρών. Μου έκανε ακόμη εντύπωση, γιατί ο κ. Βασιλακόπουλος έλεγε ας με πάνε στο πρωτοδικείο, θα επέμβει η FIBA. Οι φύλακες έχουν γνώση ανέφερε. Σήμερα συνειδητοποίησα τι σημαίνει αυτό.

Σήμερα το πρωί στις 10:00, κάποια σωματεία προσέφυγαν στο δικαστήριο, στο πρωτοδικείο Αθηνών εν κρυπτώ, συμφωνούντες με τον δικηγόρο της ΕΟΚ, για να ζητήσουν διοίκηση πρωτοδικείου. Στις 10:00 είχε οριστεί αυτή η δίκη για διοίκηση πρωτοδικείου. Και ορίζανε τους ίδιους τους τους εαυτούς. Ο ίδιος που έλεγε ότι έχουν γνώση οι φύλακες το γνώριζε. Γνώριζε ότι πήγαινε να υποκλέψει τη διοίκηση της επόμενης ημέρας. Τότε όλοι μας καταλάβαμε για ποιον λόγο δεν ήθελε να φύγει απ' την καρέκλα αυτή. Γιατί ήθελε κρυφά να συνεχίζει με διοίκηση πρωτοδικείου, εκμεταλλευόμενος τις ομάδες αυτές για να παραμείνει στην καρέκλα του, ο ίδιος άνθρωπος".

Πηγή: sport24.gr