Πέμπτη, 01 Απρίλιος 2021 17:05

Παναθηναϊκός: Να τελειώσει το αρνητικό σερί με Αρμάνι

Γράφτηκε από τον
Παναθηναϊκός: Να τελειώσει το αρνητικό σερί με Αρμάνι

O Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ υποδέχεται την Αρμάνι στο ΟΑΚΑ και ψάχνει νίκη (21:00) για να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα στη Euroleague.

Η... διαβολοβδομάδα της Euroleague τελειώνει στο ΟΑΚΑ για τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ.

Οι πράσινοι κοντράρονται εντός έδρας με την Αρμάνι (21:00) και ψάχνουν τρόπο να πάρουν θετικό αποτέλεσμα μετά από 3 σερί ήττες που έχουν στη διοργάνωση.

Από την άλλη η ομάδα του Μεσίνα έχει ήδη εξασφαλίσει την παρουσία της στα playoffs. Το τριφύλλι βρίσκεται στην 16η θέση με ρεκορ 10-20, ενώ οι Ιταλοί είναι στο 20-12 και στην 4η θέση.

Για την ελληνική ομάδα εξαιρετικά αμφίβολος είναι ο Νεμάνια Νέντοβιτς, με τον Κάτας να τον περιμένει μέχρι τελευταία στιγμή για να δει αν θα μπορεί να τον υπολογίζει.

Η Αρμάνι είναι 5η επίθεση της διοργάνωσης με 80.8 πόντους μέσο όρο, ενώ ο Παναθηναϊκός σημειωνει 79.2. Οι Ιταλοί αποτελούν κορυφαία ομάδα της Euroleague στα τρίποντα με 41.9%, ενώ το τριφύλλι βρίσκεται στην 17η θέση με 34.9%.

Από την πλευρά του ο Μπεν Μπέντιλ μιλώντας για το παιχνίδι με την Αρμάνι ξεκαθάρισε ότι υπάρχει κίνητρο στις τάξεις των παικτών της ομάδας.

Ο Μεσίνα ανέφερε πως η ομάδα του απόλαυσε την πρόκρισή στα playoffs της EuroLeague, αλλά δυστυχώς δεν υπάρχει χρόνος για να πανηγυρίσει περισσότερο.

Τέλος ο Μορασκίνι πρόσθεσε πως οι πράσινοι έχουν την ποιότητα να δημιουργήσουν προβλήματα στην ιταλική ομάδα.

Πηγή: gazzetta.gr