Δευτέρα, 12 Απρίλιος 2021 22:16

EuroLeague: Τα ζευγάρια των playoffs

Γράφτηκε από τον
EuroLeague: Τα ζευγάρια των playoffs

Με τη νίκη επί του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ, η Ζενίτ εξασφάλισε την πρόκριση στα playoffs της EuroLeague και ολοκλήρωσε το παζλ της post season. 

Η νίκη της Ζενίτ επί του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ οριστικοποίησε την εικόνα της οκτάδας, με τη ρωσική ομάδα να παίρνει το τελευταίο εισιτήριο για την post season της EuroLeague. Για πρώτη φορά στην ιστορία του συλλόγου, η Ζενίτ θα συνεχίσει τόσο μακριά στη διοργάνωση, με στόχο να κάνει τη μεγάλη έκπληξη και να προκριθεί στο Final Four σε βάρος της Μπαρτσελόνα, που τερμάτισε στην κορυφή της regular season.

Με τη μοναδική αγωνιστική εκκρεμότητα που υπάρχει (ΤΣΣΚΑ Μόσχας - Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ την Τετάρτη 14 Απριλίου) να μην επηρεάζει στο ελάχιστο την εικόνα της πρώτης οκτάδας, αυτά είναι τέσσερα ζευγάρια των playoffs:

1. Μπαρτσελόνα - 8. Ζενίτ
2. ΤΣΣΚΑ Μόσχας - 7. Φενέρμπαχτσε
3. Αναντολού Εφές - 6. Ρεάλ Μαδρίτης
4. Αρμάνι Μιλάνο - 5. Μπάγερν Μονάχου
Τα playoffs θα είναι σειρές best-of-five. Ο πρώτος που θα φτάσει στις τρεις νίκες, θα προκριθεί στο Final Four, το οποίο θα διεξαχθεί στις 28 και τις 30 Μαΐου στην Κολωνία. Οι προημιτελικές σειρές θα ξεκινήσουν στις 20 Απριλίου και θα ολοκληρωθούν -το αργότερο- στις 4 Μαΐου, με τις ομάδες που έχουν πλεονέκτημα έδρας να δίνουν στο γήπεδό τους τα δύο πρώτα και το πέμπτο (αν χρειαστεί) ματς.

Πηγή: www.sport24.gr