Πέμπτη, 15 Απρίλιος 2021 18:17

Ανακοίνωσε Αγγέλου έως το τέλος της σεζόν η ΑΕΚ

Γράφτηκε από τον
Ανακοίνωσε Αγγέλου έως το τέλος της σεζόν η ΑΕΚ

Μόνο η ανακοίνωση απέμενε για την επιστροφή του Βαγγέλη Αγγέλου στην τεχνική ηγεσία της ΑΕΚ, για μια δεύτερη θητεία, μετά από αυτήν τη σεζόν 2007-08.

Ο έμπειρος προπονητής, ο οποίος διαδέχεται τον Ηλία Παπαθεοδώρου, υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας μέχρι το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου. Συνεργάτες του στο τεχνικό τιμ των «κιτρινόμαυρων» θα είναι οι μέχρι πρότινος βοηθοί του στον Ιωνικό Νικαίας, Mάριος Μπατής και Διονύσης Αγγέλου, ενώ παραμένουν και οι Σάββας Συμεωνίδης και Βαγγέλης Τσεπέλης.

Η σχετική ανακοίνωση της ΚΑΕ ΑΕΚ αναφέρει: «Η AEK ΒC ανακοινώνει σήμερα (15/04) την έναρξη συνεργασίας με τον προπονητή Βαγγέλη Αγγέλου. Οι δύο πλευρές συνήψαν συμφωνία έως το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου. Ο Χαλκιδαίος τεχνικός επιστρέφει στην οικογένεια της ΑΕΚ μετά από 13 χρόνια (από την περίοδο 2007-2008), και αναλαμβάνει τα ηνία της ομάδας έως το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου. Υπήρξε προπονητής στη Χαλκίδα κι ακολούθησαν η ΑΕΚ, τα Τρίκαλα, ο Άρης, ο Προμηθέας και η Λάρισα. Διετέλεσε προπονητής της Anadolu Efes, ενώ εργάστηκε και ως assistant coach στο πλευρό του Ντούσαν Ίβκοβιτς. Μέχρι πρότινος υπήρξε προπονητής του Ιωνικού Hellenic Coin. Το τεχνικό επιτελείο του θ’ απαρτίζεται και από τους Mάριο Μπατή, Διονύση Αγγέλου.
Βιογραφικό Μ. Μπατή: Υπήρξε μέχρι πρότινος συνεργάτης του Βαγγέλη Αγγέλου στον Ιωνικό. Ως αθλητής αγωνίστηκε σε Φάρο, Πανιώνιο, Ηράκλειο, Νήαρ Ηστ, Ηλυσιακό, Ολύμπια Λ. , Μαρούσι, Απόλλωνα Π., Ιωνικό Ν., Μεγαρίδα.
Βιογραφικό Δ. Αγγέλου: Υπήρξε μέχρι πρότινος συνεργάτης του Βαγγέλη Αγγέλου στον Ιωνικό. Υπήρξε επίσης μέλος του τεχνικού επιτελείου του Άρη και της Ελπίδας Αμπελοκήπων. Τη διετία 2016-18 δούλεψε στο προπονητικό πρόγραμμα της Α.Κ. Αστέρια του Θόδωρου Ροδόπουλου. Διετέλεσε προπονητής στην Ομάδα Παίδων της Νέας Ραιδεστού. Παραμένουν στο τεχνικό επιτελείο της «Βασίλισσας» οι μέχρι πρότινος συνεργάτες του Ηλία Παπαθεοδώρου, Σάββας Συμεωνίδης και Βαγγέλης Τσεπέλης».