Τρίτη, 25 Μάιος 2021 19:02

Α1 γυναικών: Αναβολή της απονομής στον Παναθηναϊκό λόγω ένστασης του Ολυμπιακού

Γράφτηκε από τον

Με ανακοίνωσή του ο Παναθηναϊκός ενημέρωσε πως η απονομή του πρωταθλήματος που ήταν προγραμματισμένη για σήμερα, δεν θα γίνει λόγω της ένστασης που κατέθεσε ο Ολυμπιακός.

Ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός ανακοίνωσε πως η απονομή του πρωταθλήματος που ήταν προγραμματισμένη για σήμερα το απόγευμα (18:30), δεν θα γίνει λόγω της ένστασης που κατέθεσε ο Ολυμπιακός σχετικά με την συμμετοχή της Όλγας Χατζηνικολάου στους τελικούς.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Παναθηναϊκού:

"Ο Παναθηναϊκός Α.Ο. γνωστοποιεί ότι η απονομή του πρωταθλήματος δεν θα πραγματοποιηθεί σήμερα, άλλα το επόμενο χρονικό διάστημα λόγω ένστασης του Ολυμπιακού.
Θα καθυστερήσει λίγο η επίσημη άρση της κούπας του πρωταθλητή στο γήπεδο της Λεωφόρου καθώς η Ομοσπονδία ενημέρωσε τον Σύλλογο ότι θα πρέπει νομικά να τελεσιδικήσει η ένσταση για τη Χατζηνικολαου πρώτα και μετά να γίνει η απονομή.

Η προσφιλής τακτική του αντιπάλου να κάνει ενστάσεις όταν χάνει εντός αγωνιστικού χώρου, μπορεί να καθυστερεί χρονικά την απονομή, ωστόσο ο Παναθηναϊκός επέστρεψε εκεί που ανήκει και θα παραμείνει".

Πηγή: sport24.gr