Παρασκευή, 25 Ιούνιος 2021 17:11

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς στην Παρτίζαν για τρία χρόνια!

Γράφτηκε από τον

Ο πρόεδρος της Παρτίζαν επιβεβαίωσε, με δηλώσεις του στην "Mozzart Sport", ότι ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας τριών ετών.

Νέος προπονητής της Παρτίζαν - για τα επόμενα τρία χρόνια - είναι οριστικά ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς. Ο πρόεδρος της ομάδας Οστόγια Μιχαϊλοβιτς επιβεβαίωσε σε επικοινωνία που είχε με τη "Mozzart Sport" τη συμφωνία που υπήρχε σαν φήμη εδώ και μερικές μέρες, όπως και τη χρονική διάρκεια της συνεργασίας.

Ο Ζοτς επιστρέφει έτσι μετά από 28 χρόνια στην ομάδα με την οποία πήρε τον πρώτο του ευρωπαϊκό τίτλο το 1992 στην Κωνσταντινούπολη. Και η διάρκειας του συμβολαίου - τα τρία χρόνια - δείχνει ότι η συνεργασία γίνεται με προοπτική συμμετοχής στη EuroLeague. Διότι προς το παρόν η Παρτίζαν αγωνίζεται στο Eurocup.

Το σχετικό ρεπορτάζ παίζει ως βασικό στην ιστοσελίδα "Mozzart Sport" στο οποίο γίνεται λόγος για τους τίτλους που έχει πάρει ο Ομπράντοβιτς έως τώρα στην καριέρα του και εν συνεχεία τονίζει πως ο Σέρβος τεχνικός θα μπορούσε να πάει όπου ήθελε, αλλά τελικά διάλεξε την Παρτίζαν.

Και κλείνει με το γεγονός πως πλέον οι φίλοι των Σέρβων μπορούν να πανηγυρίζουν για την επιστροφή του "Ζοτς" ενώ από εδώ και πέρα θα ξεκινήσει να φτιάχνει την ομάδα όπως το επιθυμεί.

Πηγή: sport24.gr

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ