Τετάρτη, 21 Ιουλίου 2021 12:18

ΜΠΑΣΚΕΤ: Διεθνές τουρνουά παμπαίδων στη Μεσσήνη!

Γράφτηκε από τον
ΜΠΑΣΚΕΤ: Διεθνές τουρνουά παμπαίδων στη Μεσσήνη!

Τις εθνικές ομάδες μπάσκετ παμπαίδων Ελλάδας, Κροατίας, Πολωνίας και Βόρειας Μακεδονίας θα φιλοξενήσει το επόμενο διάστημα η Μεσσηνία!

Ο Δήμος Μεσσήνης σε συνεργασία με την ΕΟΚ, τη FI.B.A. και την Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.ΝΟ.Π. θα διοργανώσει διεθνές τουρνουά παμπαίδων U15 με την συμμετοχή των παραπάνω εθνικών ομάδων.
Το «1ο Κύπελλο Μεσσήνης» θα διεξαχθεί από 28 Ιουλίου έως 1η Αυγούστου, “εγκαινιάζοντας” έτσι με μια σπουδαία διοργάνωση το κλειστό γυμναστήριο Μεσσήνης, που ανακαινίστηκε πρόσφατα. Τις λεπτομέρειες για την διεξαγωγή του διεθνούς τουρνουά, συζήτησαν χθες στο δημαρχείο ο δήμαρχος Μεσσήνης Γιώργος Αθανασόπουλος, ο πρόεδρος της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ Σταύρος Κουκάκης, ο γενικός γραμματέας της Ένωσης Θανάσης Μακαρούνης, το μέλος της Ενωσης Γιάννης Κουτραφούρης, το μέλος της ΕΟΚ και αντιπρόεδρος της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ Μιχάλης Βακαλόπουλος, το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας της ΕΟΚ Κυριάκος Ταβουλαρέας, ο ομοσπονδιακός προπονητής της εθνικής παμπαίδων μπάσκετ Χρήστος Σγουρίτσας και το μέλος του Δ.Σ. της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ Παναγιώτης Τσιμπούρης, παρουσία του αρμόδιου αντιδημάρχου αθλητισμού Μπάμπη Μακρή.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συγκροτήθηκε η Οργανωτική Επιτροπή των αγώνων. Επίσης, τέθηκαν από τους συμμετέχοντες οργανωτικά ζητήματα, που σχετίζονται με τη φιλοξενία των μελών της κάθε αποστολής, τις υποχρεώσεις διοργανωτών και αθλητών όπως αυτές προκύπτουν από τα υγειονομικά πρωτόκολλα, καθώς και τη δυνατότητα παρουσίας θεατών στις κερκίδες, η οποία θα εναρμονιστεί σύμφωνα την τελευταία ΚΥΑ.