Τετάρτη, 21 Ιούλιος 2021 16:10

Συμφωνία Κυβέρνησης-Παναθηναϊκού: Στους «πράσινους» το ΟΑΚΑ για τα επόμενα 49 χρόνια!

Γράφτηκε από τον
Συμφωνία Κυβέρνησης-Παναθηναϊκού: Στους «πράσινους» το ΟΑΚΑ για τα επόμενα 49 χρόνια!

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες επήλθε τελικά η συμφωνία μεταξύ της Κυβέρνησης και της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ώστε να μεταβιβαστεί το κλειστό του ΟΑΚΑ στους «πράσινους» για τα επόμενα 49 χρόνια.

Όπως όλα, δείχνουν, ο κύβος ερρίφθη για το κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων, το οποίο αναμένεται να περάσει στην ΚΑΕ Παναθηναϊκός για τα επόμενα 49 χρόνια.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες αποτελεί γεγονός η συμφωνία μεταξύ της Κυβέρνησης και της «πράσινης» ΚΑΕ ώστε το κλειστό του ΟΑΚΑ να περάσει στα χέρια των «πρασίνων»! Να σημειωθεί σε αυτό το σημείο ότι ο Παναθηναϊκός θα αναλάβει τη συντήρηση και τη λειτουργία του κλειστού, ενώ το 30% των καθαρών εσόδων από τις εμπορικές χρήσεις θα αποδίδεται στο Ελληνικό Δημόσιο. Τέλος οι «πράσινοι» δεσμεύτηκαν για την υλοποίηση επενδύσεων στο γήπεδο, με το κόστος να φτάνει τα 3 εκατομμύρια ευρώ τα επόμενα χρόνια.

Μάλιστα το Gazzetta είχε αναφέρει από τον περασμένο Μάρτιο ότι το γήπεδο όπου οι «πράσινοι» έζησαν τις μεγαλύτερες στιγμές της σύγχρονης ιστορίας τους θα αποτελέσει και η μόνιμη έδρα του συλλόγου για τα επόμενα 49 χρόνια.

Στη συνέχεια ο Λευτέρης Αυγενάκης ανέφερε σε δηλώσεις του ότι «είναι σε καλό δρόμο οι συζητήσεις» και παρά το γεγονός ότι ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης δεν ανέφερε κάτι συγκεκριμένο όσον αφορά την πορεία τους την περασμένη Τρίτη (20/7) παρά μόνο ότι θα «γίνει ανακαίνιση στο κλειστό», έγινε γνωστή η εν λόγω είδηση.

Πηγή: gazzetta.gr