Τετάρτη, 28 Ιούλιος 2021 11:10

ΜΠΑΣΚΕΤ: Πρεμιέρα στο διεθνές τουρνουά στη Μεσσήνη!

Γράφτηκε από τον

Μια σπουδαία διοργάνωση θα φιλοξενήσει από σήμερα μέχρι και το Σάββατο η Μεσσήνη. Ο λόγος για το διεθνές τουρνουά μπάσκετ παμπαίδων U15.

Η δράση στο ανακαινισμένο κλειστό γυμναστήριο της Μεσσήνης, θα ξεκινήσει σήμερα στις 5.30 μ.μ. με την αναμέτρηση της Κροατίας με την Πολωνία και θα ακολουθήσει στις 8 μ.μ. ο αγώνας της Ελλάδας με τη Βόρεια Μακεδονία. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει δύο παιχνίδια την ημέρα, ενώ ο μεγάλος τελικός για την ανάδειξη της νικήτριας εθνικής ομάδας θα γίνει το Σάββατο στις 8 το βράδυ.
Το τουρνουά διοργανώνει ο Δήμος Μεσσήνης σε συνεργασία με την ΕΟΚ, τη FI.B.A. και την Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.ΝΟ.Π.
Η Ελλάδα θα παίξει κατά σειρά με Βόρεια Μακεδονία, Πολωνία και Κροατία και οι παίκτες που έχουν κληθεί είναι οι: Νεοκλής Αβδάλας (Παναθηναϊκός), Βενιαμίν Αμπόσι (Ολυμπιακός), Κωνσταντίνος Αθανασόπουλος (Απόλλων Π.), Απόστολος Νικολαϊδης (Ολυμπιακός), Παναγιώτης Παπαζώτος (Παναθηναϊκός), Δημήτρης Ζερβός (Παναθηναϊκός), Λευτέρης Χαβούζας (Απόλλων Αθηνών), Νίκος Σοϊλεμετζίδης (Προμηθέας), Ανδρέας Κουστένης (Παναθηναϊκός), Αναστάσης Ροζακέας (ΕΦΑΟΖ), Λευτέρης Λιωτόπουλος (ΑΣ ΔΕΚΑ), Φίλιππος Τσαχτσίρας (Καστοριά), Κωνσταντίνος Μπόρσης (Κεραυνός Λάρισας), Επαμεινώνδας Επαμεινώνδας (ΧΑΝΘ), Γιάννης Δονάκης (ΠΑΟΚ) και Γρηγόρης Αναγνωστόπουλος (Προμηθέας).
Αναλυτικά το πρόγραμμα του τουρνουά έχει ως εξής:

Σήμερα
Κροατία-Πολωνία, 5.30 μ.μ.
Ελλάδα-Βόρεια Μακεδονία, 8 μ.μ.

Πέμπτη
Κροατία-Βόρεια Μακεδονία, 5.30 μ.μ.
Ελλάδα-Πολωνία, 8 μ.μ.

Παρασκευή
Βόρεια Μακεδονία-Πολωνία, 5.30 μ.μ.
Ελλάδα-Κροατία, 8 μ.μ.

Σάββατο
Θέσεις 3-4 (5.30 μ.μ.)
Τελικός (8 μ.μ.)
Τελετή Λήξης (10 μ.μ.)

Ζωντανά οι αγώνες της εθνικής
από το eleftheriaonline.gr

Το μέλλον της Ελλάδας, της Κροατίας, της Πολωνίας και της Β. Μακεδονίας βρίσκεται στη Μεσσηνία και η “Ε” δεν θα μπορούσε να λείπει από αυτό το γεγονός. Το eleftheriaonline.gr θα μεταδώσει ζωντανά όλα τα παιχνίδια της εθνικής ομάδας στο τουρνουά της Μεσσήνης και φυσικά τον μεγάλο τελικό.