Δευτέρα, 02 Αύγουστος 2021 13:15

ΚΑΛΑΜΑΤΑ B.C.: Ανανέωσε και ο Μπούσι, επέστρεψε ο Χρονόπουλος

Γράφτηκε από τον
ΚΑΛΑΜΑΤΑ B.C.: Ανανέωσε και ο Μπούσι, επέστρεψε ο Χρονόπουλος

Τη φανέλα της Καλαμάτας B.C. θα φορά και τη νέα σεζόν ο Ιωσήφ Μπούσι.

Ο 28χρονος μπασκετμπολίστας έδωσε τα χέρια με τη διοίκηση της καλαματιανής ομάδας για την ανανέωση της συνεργασίας τους.
"Ακόμη μια παραμονή! Η διοίκηση της Kalamata BC ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Ιωσήφ Μπούσι (θέση 1-2, 1.83, 1993). Του ευχόμαστε καλή σεζόν με υγεία και ακόμη περισσότερες επιτυχίες, φορώντας την ασπρόμαυρη φανέλα", αναφέρει η ανακοίνωση της ομάδας για τη συμφωνία με τον Μπούσι, που γίνεται ο τέταρτος παίκτης που ανανεώνει μετά τους Φραγγέα, Ζύμπα και Μπάκα
Η Καλαμάτα B.C. προχώρησε παράλληλα και στην απόκτηση του ταλαντούχου Δημήτρη Χρονόπουλου που επιστρέφει μετά το πέραμά του από Πρωτέα και Θουρία, με σκοπό να βοηθήσει στο δύσκολο πρωτάθλημα της Γ' εθνικής. Η ανακοίνωση αναφέρει:
"Επιστροφή στην ομάδα μας! Η διοίκηση της Kalamata BC ανακοινώνει την απόκτηση του Δημήτρη Χρονόπουλου (θέσεις 1-2, 1.90, 2005), ο οποίος μετά το πέρασμά του από Πρωτέα Καλαμάτας και ΑΟ Θουρίας, όπου γνώρισε εμπειρίες και παραστάσεις στις κατηγορίες της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ, έρχεται να βοηθήσει την ομάδα μας και να συμβάλει στο ταξίδι της στη Γ' Εθνική.
Τον καλωσορίζουμε ξανά και του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με την ασπρόμαυρη φανέλα!".