Τρίτη, 14 Σεπτέμβριος 2021 19:23

Συμφώνησαν Πρίντεζης-Σλούκας-Παπανικολάου: «Χαιρόμαστε που επιστρέψαμε στην Α1»

Γράφτηκε από τον

Γιώργος Πρίντεζης, Κώστας Σλούκας και Κώστας Παπανικολάου δήλωσαν ξεκάθαρα πως ο Ολυμπιακός μόνο κερδισμένος θα είναι από την επιστροφή στην Α1.

Καμία αμφιβολία για το ορθόν της επιστροφής του Ολυμπιακού στη μεγάλη κατηγορία δεν άφησαν Γιώργος Πρίντεζης, Κώστας Σλούκας και Κώστας Παπανικολάου απαντώντας σε σχετική ερώτηση κατά την παρουσίαση της νέας φανέλας της ομάδας.
«Είναι μεγάλα τα οφέλη να παίζεις και στο πρωτάθλημα, όσον αφορά στο ρυθμό. Τα επιπλέον παιχνίδια θα βοηθήσουν πολύ, για να γίνεις ομάδα, να ξεπεράσεις μια ήττα και όλα αυτά. Όλοι ξέρουμε τα καλά και τα κακά του να παίζεις ένα ματς την εβδομάδα. Ο Ολυμπιακός θέλει τίτλους. Είμαστε όλοι αρκετά χαρούμενοι που γυρίσαμε πίσω. Το είχε ανάγκη και ο Ολυμπιακός, αλλά και ο ελληνικός αθλητισμός, για να ξαναδούμε μεγάλα παιχνίδια», τόνισε ο αρχηγός της ομάδας, ενώ εξέφρασε την αισιοδοξία του για τη νέα σεζόν: «Είναι πολύ νωρίς για συμπεράσματα, αλλά από ό,τι έχω δει μέχρι στιγμής, την αύρα, τους ρόλους και τη χημεία, μου αρέσει πολύ και αν είμαστε υγιείς μπορούμε να παίξουμε όμορφο μπάσκετ και να πάμε καλύτερα».
Ο Κώστας Σλούκας είπε με τη σειρά του: «Η περσινή χρονιά ήταν δύσκολη για πολλούς λόγους και ένας από αυτούς ήταν ότι δεν παίζαμε στο πρωτάθλημα. Ο Ολυμπιακός είναι μεγάλη και ιστορική ομάδα, που ζει διεκδικώντας τίτλους και όσο περισσότερους τίτλους διεκδικεί και κερδίζει, μεγαλώνει την κληρονομιά της. Οπότε δεν τίθεται ζήτημα αν χαιρόμαστε που επιστρέφουμε».
Τέλος, ο Κώστας Παπανικολάου σημείωσε: «Υπάρχει δίψα να παίξουμε σε γεμάτο γήπεδο. Όση χαρά δίνουμε στον κόσμο με μια νίκη, άλλη τόση ενέργεια θα μας δίνουν εκείνοι με την παρουσία τους. Υπάρχει δίψα για αυτή τη χρονιά, υπάρχουν δύο τίτλοι παραπάνω να διεκδικήσεις κι αυτό από μόνο του τα λέει όλα».

Πηγή: sport-fm.gr

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ