Τρίτη, 21 Σεπτέμβριος 2021 13:53

Ομπράντοβιτς, Ντανίλοβιτς, Ράτζα και άλλοι κουβαλούν το φέρετρο του Ίβκοβιτς (βίντεο)

Γράφτηκε από τον
Ομπράντοβιτς, Ντανίλοβιτς, Ράτζα και άλλοι κουβαλούν το φέρετρο του Ίβκοβιτς (βίντεο)

Συγκινητικές στιγμές στο τελευταίο «αντίο» στον Ντούσαν Ίβκοβιτς. Όλοι ήταν εκεί για να τιμήσουν τη μνήμη του. «Λύγισε» ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Όπως αρμόζει σε μια τέτοια προσωπικότητα αποχαιρέτησαν τον Ντούσαν Ίβκοβιτς συγγενείς, φίλοι, συνοδοιπόροι και όλος ο κόσμος του μπάσκετ. Η κηδεία του έγινε το μεσημέρι στο Βελιγράδι, με τη σύζυγό του, Νένα, συντετριμμένη και τον γιο τους να κρύβει τα συναισθήματά του.
Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς, στενός φίλος και κουμπάρος του, λύγισε, ενώ ήταν ο ίδιος μαζί με τους Πρέντραγκ Ντανίλοβιτς, Ζάρκο Πάσπαλι, Ντίνο Ράτζα, Βλάντε Ντίβατς και Γιούρι Ζντοβτς, που κουβάλησαν το φέρετρο του «Ντούντα» για να τοποθετηθεί στο αυτοκίνητο για την τελευταία του κατοικία.
Εκεί ήταν πλήθος παλιών του παικτών, οι δικοί μας Δημήτρης Ιτούδης, Δήμος Ντικούδης, Θοδωρής Παπαλουκάς και ο Βασίλης Σπανούλης μαζί με Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο, ο Νίκολα Πέκοβιτς, ο Πέρο Άντιτς, ο Μάρκο Κέσελ, ο Ντέγιαν Τομάσεβιτς, ο ο Ζέλικο Ρέμπρατσα, ο Ράσο Νεστέροβιτς, ο Νέναντ Κρίστιτς και πολλοί ακόμη.

Πηγή: www.sport-fm.gr