Δευτέρα, 27 Σεπτέμβριος 2021 12:28

ΚΑΛΑΜΑΤΑ B.C.: Δικός της και ο Γιώργος Μαυροειδής

Γράφτηκε από τον

Η μεταγραφική ενίσχυση συνεχίζεται για την Καλαμάτα B.C, που ανακοίνωσε τη συμφωνία με τον Γιώργο Μαυροειδή, ο οποίος στο παρελθόν έχει φορέσει τη φανέλα της Καλαμάτας '80, ενώ έχει αγωνιστεί σε αρκετές ακόμα ομάδες.

Το νέο απόκτημα της Καλαμάτας B.C. θα δώσει λύσεις κάτω από τη ρακέτα, αγωνιζόμενος είτε στη θέση 4, είτε στη θέση 5.
"Νέα μεταγραφή! Η διοίκηση της Kalamata BC ανακοινώνει την απόκτηση του Γιώργου Μαυροειδή (θέσεις 4-5, 2.08), ο οποίος μετά το πέρασμά του από Καλαμάτα '80, Έσπερο Καλλιθέας, Δάφνη Δαφνίου, Μίλωνα, ΑΟ Παλαιού Φαλήρου και Δραπετσώνα, έρχεται να βοηθήσει την ομάδα μας και να συμβάλει στο ταξίδι της στη Γ' Εθνική. Τον καλωσορίζουμε στην ομάδα μας και του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με την ασπρόμαυρη φανέλα'", αναφέρει η ανακοίνωση του φιλόδοξου συλλόγου,

Φιλική νίκη στους Αγ. Θεοδώρους

Στο αγωνιστικό σκέλος, η Καλαμάτα B.C. έδωσε το Σάββατο φιλικό ματς με τον Τήρωνα, ομάδα που μετέχει επίσης στη Γ' εθνική, αλλά σε διαφορετικό όμιλο (3ο). Η ομάδα του Παύλου Νώντα επικράτησε με 67-49 στο Κλειστό των Αγίων Θεοδώρων, δείχνοντας πως βρίσκεται σε καλό δρόμο ενόψει της έναρξης των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων. Η Καλαμάτα B.C. ήταν ανώτερη σε όλο το παιχνίδι και το τελικό σκορ αποτυπώνει και τη διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων.