Κυριακή, 07 Νοέμβριος 2021 12:54

Γ' ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ: Για το 3 στα 3 η Καλαμάτα B.C., αναβλήθηκε το ματς του Δίωνα

Γράφτηκε από τον

Μετά την Παναχαίκή και το Γλαύκο, η Καλαμάτα B.C. θέλει να νικήσει σήμερα και τον Ηφαιστο/ Αχιλλέα, τον οποίο υποδέχεται στις 5 το απόγευμα στην Τέντα, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου της Γ' εθνικής μπάσκετ ανδρών.

Η μεσσηνιακή ομάδα θα μπει στο παρκέ, με τη ψυχολογία στα ύψη από το δύο στα δύο και είναι σε θέση να συνεχίσει το σερί, που θα τη διατηρήσει στην κορυφή της βαθμολογίας. Ο Αίολος Αγυιάς και ο Εργοτέλης είναι οι άλλες δύο ομάδες που μετρούν το απόλυτο.
Ο Αίολος έχει δύσκολο έργο, καθώς παίζει με την Παναχαϊκή που δεν έχει περιθώρια για απώλειες μετά από δύο ήττες. Οι Κρητικοί θα φιλοξενήσουν τον Γλαύκο. Οσον αφορά τον Ηφαιστο/ Αχιλλέα, η ομάδα του Αιγίου μετρά μια νίκη και μια ήττα. Την προηγούμενη αγωνιστική νίκησε ωστόσο την δυνατή Παναχαϊκή και αυτό δείχνει πόσο επικίνδυνος αντίπαλος είναι.

Κρούσματα κορονοϊού στο Δίωνα

Το ματς του Δίωνα Κυπαρισσίας με τον ΣΦΗΚΑ Αμαλιάδας αναβλήθηκε λόγω κρουσμάτων κορονοϊού στην ομάδα της Κυπαρισσίας και θα διεξαχθεί την Κυριακή 14 Νοεμβρίου στις 5 το απόγευμα. Ο τρίτος εκπρόσωπος της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ, ο ΣΔΥ Τρίπολης θα μεταβεί στη Ρόδο για να αντιμετωπίσει τον Διαγόρα, με τις δύο ομάδες να έχουν από τρεις βαθμούς.
Αναλυτικά το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής και οι διαιτητές έχουν ως εξής:

Κυριακή

Παναχαϊκή- Αίολος Αγυιάς
Καμήτσος,Λιαρομάτης
Διαγόρας Ρόδου – ΣΔΥ Τρίπολης
Μπούκας, Δημουλάς
Εργοτέλης - Γλαύκος
Φασόλης, Εφραιμίδης
Καλαμάτα B.C.- Ήφαιστος/Αχιλλέας
Κοτσίρης, Βαγγάλης
* Ολα τα ματς θα ξεκινήσουν στις 5 μ.μ.