Τρίτη, 09 Νοέμβριος 2021 19:37

Ηρακλής: Μέξας, ο τρίτος προπονητής για το 2021/22

Γράφτηκε από τον
Ηρακλής: Μέξας, ο τρίτος προπονητής για το 2021/22

Η ΚΑΕ Ηρακλής ανακοίνωσε την πρόσληψη του Κώστα Μέξα, ο οποίος επιστρέφει στο Ιβανώφειο μετά από δυόμιση χρόνια.

Ο Κώστας Μέξας έγινε -και με τη βούλα- ο νέος προπονητής του Ηρακλή, για τη φετινή αγωνιστική περίοδο. Η διοίκηση του "Γηραιού" ανακοίνωσε την πρόσληψη του έμπειρου τεχνικού, ο οποίος επιστρέφει στο Ιβανώφειο μετά από δυόμιση χρόνια.

Έτσι, γίνεται ο τρίτος προπονητής των κυανόλευκων για τη φετινή αγωνιστική περίοδο, μετά τον Θανάση Σκουρτόπουλο και τον Στέργιο Κουφό, που έμεινε στον πάγκο του Ηρακλή μόλις για δύο βδομάδες.

Η σχετική ανακοίνωση της ΚΑΕ Ηρακλής αναφέρει: "Η ΚΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ ανακοινώνει τη συμφωνία με τον Κώστα Μέξα μέχρι το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου. Ο 45χρονος τεχνικός επιστρέφει, μετά από περίπου δυόμισι χρόνια στο Ιβανώφειο, καθώς ήταν αυτός, που την οδήγησε στην άνοδο στην Α1, έπειτα από την ολοκλήρωση της σεζόν 2018-2019".

"Με σκληρή δουλειά θα πάρουμε τα αποτελέσματα που θέλουμε"

Στις πρώτες του δηλώσεις ως προπονητής του Ηρακλή, ο Κώστας Μέξας ανέφερε: "Είναι σημαντική στιγμή για μένα η επιστροφή στον Ηρακλή. Έχουμε ζήσει εδώ αρκετές καλές στιγμές, αλλά και κάποιες δύσκολες. Ελπίζω να είναι πάλι ευχάριστες οι στιγμές, που θα ζήσουμε το επόμενο χρονικό διάστημα. Σίγουρα χρειάζεται πολύ δουλειά, σε όλα τα επίπεδα, εντός κι εκτός παρκέ. Θεωρούμε ότι η ομάδα έχει ταλέντο, έχει προοπτική, έχει ικανά παιδιά και πιστεύω ότι τα έχει δείξει αυτά τα στοιχεία. Ήταν άτυχη σε κάποια παιχνίδια. Πιστεύω ότι, μέσα από τη σκληρή δουλειά θα πάρουμε τα αποτελέσματα, που θέλουμε για να βγει η ομάδα από τη δύσκολη θέση, στην οποία βρίσκεται.

Έχουμε μπροστά μας έναν αγώνα με τη Bahcesehir College, τον οποίο μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε για να δούμε κάποια πράγματα, παρότι έρχεται πολύ γρήγορα και ύστερα από μια μόλις προπόνηση με την ομάδα. Κάποια πράγματα θα μπορέσουμε να τα αξιολογήσουμε, γιατί είναι σημαντικό τη δεδομένη χρονική στιγμή να γίνει αξιολόγηση κάποιων καταστάσεων, ώστε να δούμε που βαδίζουμε, τι πρέπει να βελτιώσουμε και σε ποιους τομείς να δώσουμε έμφαση".

Πηγή: sport24.gr