Τρίτη, 16 Νοέμβριος 2021 13:52

Φιλικά με Ολυμπιακό η ακαδημία της Καλαμάτας B.C. (φωτό)

Γράφτηκε από τον

Φιλικά παιχνίδια με τον Ολυμπιακό έδωσε την Κυριακή ακαδημία της Καλαμάτας B.C. και συγκεκριμένα, τα τμήματα μίνι και παιδικό, στο πλαίσιο του αναπτυξιακού προγράμματος των Ακαδημιών της καλαματιανής ομάδας.

Οι μικροί μπασκετμπολίστες βρέθηκαν λοιπόν στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας και αγωνίστηκαν με τα αντίστοιχα τμήματα Olympiacos B.C. - The Academy. Ετσι, είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά το ΣΕΦ, ενώ συνάντησαν κάποιους από τους "αστέρες" της ανδρικής ομάδας του Ολυμπιακού που πρωταγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Α1 και της Euroleague, ενώ πριν το μεσημέρι καταευχαριστήθηκαν τους φιλικούς αγώνες που έδωσαν κόντρα στα αντίστοιχα τμήματα του Ολυμπιακού.
“Ευχαριστούμε την Olympiacos B.C. - The Academy για την άψογη συνεργασία και την εξαιρετική φιλοξενία! Παρόμοιες δραστηριότητες που δίνουν τη δυνατότητα στα παιδιά των Ακαδημιών μας να αποκτούν νέες εικόνες & εμπειρίες και να "ανοίγουν" τους ορίζοντές τους, είναι προγραμματισμένες καθ' όλη τη διάρκεια της αθλητικής χρονιάς 2021-22”, αναφέρει η ανακοίνωση της Καλαμάτας B.C.