Κυριακή, 21 Νοέμβριος 2021 12:15

Γ' ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ: Αναβλήθηκε το Εργοτέλης – Καλαμάτα B.C. - Στην Πάτρα ο Δίωνας με Γλαύκο

Γράφτηκε από τον

Δεν ταξίδεψε τελικά χθες για την Κρήτη η Καλαμάτα B.C, καθώς την Παρασκευή το βράδυ έγινε γνωστό ότι αναβάλλεται το ματς με τον Εργοτέλη, λόγω κρουσμάτων κορονοϊού στους γηπεδούχους.

“Αναβολή του προσεχούς αγώνα της ομάδας μας. Ο κυριακάτικος αγώνας με την Καλαμάτα B.C αναβάλλεται λόγω κρουσμάτων covid 19 σε αθλητές μας. Εφαρμόζονται όλες οι οδηγίες της ΓΓΑ και του ΕΟΔΥ και ευχόμαστε το συντομότερο να βρεθούμε ξανά όλοι υγιείς στο γήπεδο”, αναφέρει η ανακοίνωση του κρητικού συλλόγου.
Ως εκ τούτου το ματς θα οριστεί σε νέα ημερομηνία από την Ομοσπονδία. Θυμίζουμε ότι Καλαμάτα B.C και Εργοτέλης, έχουν ξεκινήσει με τρεις νίκες το πρωτάθλημα, όπως και ο Αίολος Αγυιάς και ισοβαθμούν στην πρώτη θέση του 1ου ομίλου της Γ’ εθνικής μπάσκετ. Ο Αίολος θα υποδεχτεί σήμερα, τον 5ο της βαθμολογίας Ηφαιστο/ Αχιλλέα.
Από εκεί και πέρα, ο Δίων Κυπαρισσίας έχει δύσκολο έργο στην Πάτρα, με αντίπαλο τον Γλαύκο. Η τριφυλιακή ομάδα έχει να αγωνιστεί δύο εβδομάδες, αφού αναβλήθηκε δύο φορές το παιχνίδι με τον ΣΦΗΚΑ Αμαλιάδας, λόγω κρουσμάτων κορονοϊού. Στα δύο πρώτα παιχνίδια γνώρισε την ήττα και θα ψάξει τους πρώτους βαθμούς. Ο ΣΔΥ Τρίπολης παίζει στην Τρίπολη με την Παναχαϊκή, ενώ στο τελευταίο χρονικά ματς της 4ης αγωνιστικής, ο ΣΦΗΚΑ Αμαλιάδας θα αναμετρηθεί με τον Διαγόρα Ρόδου.
Αναλυτικά το πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής και οι διαιτητές έχουν ως εξής:

Κυριακή

ΣΔΥ Τρίπολης- Παναχαϊκή
Βελέντζας, Κουλουμπαρίτσης
ΣΦΗΚΑ Αμαλιάδας-Διαγόρας Ρόδου
Κιουλάφας, Σπυρλιδάκης
Γλαύκος- Δίων Κυπαρισσίας
Μπούκας, Δημουλάς
Εργοτέλης- Καλαμάτα B.C. αναβλήθηκε
Αίολος Αγυιάς -Ήφαιστος/ Αχιλλέας
Κούλης, Σάλτας
* Ολα τα ματς θα ξεκινήσουν στις 5 μ.μ. εκτός από το ΣΦΗΚΑ Αμαλιάδας – Διαγόρας Ρόδου (6 μ.μ.)

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
(σε 3 αγώνες)
1. Καλαμάτα B.C. 6
-. Αίολος Αγυιάς 6
-. Εργοτέλης 6
4. Διαγόρας Ρόδου 5
5. Hφαστος/ Αχιλλέας 4
-. ΣΥ Τρίπολης 4
7. ΣΦΗΚΑ Αμαλιάδας 3
. Γλαύκος 3
-. Παναχαϊκή 3
10. Δίων Κυπαρισσίας 2
* Εναν αγώνα λιγότερο έχουν Δίων Κυπαρισσίας και ΣΦΗΚΑ Αμαλιάδας.