Παρασκευή, 21 Δεκέμβριος 2012 22:38

Σημαντικά παιχνίδια στην Α' κατηγορία του μπάσκετ

Γράφτηκε από τον

Αυλαία σήμερα Σάββατο και αύριο Κυριακή των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων του 2012 στο πρωτάθλημα της Α' κατηγορίας με τα πολύ σημαντικά παιχνίδια της 5ης αγωνιστικής.
Σύμφωνα λοιπόν με το επίσημο πρόγραμμα όλες οι αναμετρήσεις έχουν το δικό τους σημαντικό ενδιαφέρον και σήμερα θα γίνουν τα παιχνίδια Λακωνικός Κρόνος-ΝΟ Πύλου και Δίωνας Κυπαρισσίας - Σπαρτιατικός ενώ αναβλήθηκε το Σύλλογος Δρομέων - ΓΣ Μεσσήνης. Η 5η αγωνιστική θα ολοκληρωθεί αύριο με τις αναμετρήσεις Πολύβιος Μεγαλόπολης-Γύθειο, Παναθηναϊκός - Ατλας Καλαμάτας και Θουρία - Ακάδημος Καλαμάτας.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΡΟΜΕΩΝ ΥΓΕΙΑΣ - ΓΣ ΜΕΣΣΗΝΗΣ

Το αξεπέραστο όπως τελικά αποδείχθηκε πρόβλημα από την αρχή της εβδομάδας που ολοκληρώνεται σήμερα διπλό ράγισμα του ενός ταμπλό του κλειστού της Τρίπολης είναι η αιτία που αναβλήθηκε το σημερινό παιχνίδι του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Τρίπολης με τον ΓΣ Μεσσήνης. Η συγκεκριμένη αναμέτρηση θα γίνει την Δευτέρα 7 ή την Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 2013.

ΛΑΚΩΝΙΚΟΣ ΚΡΟΝΟΣ - ΝΟ ΠΥΛΟΥ

Παιχνίδι ανοικτό για κάθε αποτέλεσμα είναι αυτό που θα γίνει στις 5 το απόγευμα στο κλειστό της Σπάρτης μεταξύ του Λακωνικού Κρόνου και του ΝΟ Πύλου. Αγωνιστικά στην προσπάθεια διεκδίκησης των δύο βαθμών της νίκης τόσο οι γηπεδούχοι όσο και οι φιλοξενούμενοι θα παραταχθούν με όλους τους ετοιμοπόλεμους παίκτες τους στοιχείο σίγουρα θετικό για τη καλή γενική εικόνα της συνάντησης.
Πρώτος ρέφερι της αναμέτρησης θα είναι ο Κυριακόπουλος και δεύτερος ο Καρδαράς.

ΔΙΩΝΑΣ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ - ΣΠΑΡΤΙΑΤΙΚΟΣ

Μία ώρα αργότερα από την αναμέτρηση της Σπάρτης θα αρχίσει στην Κυπαρισσία το πολύ ενδιαφέρον όπως αναμένεται παιχνίδι του μαχητικού Δίωνα με τον φιλόδοξο ακόμη και για τον τίτλο όπως λένε οι υπεύθυνοι Σπαρτιατικό. Σημαντική βοήθεια στους γηπεδούχους και στην κόντρα με τους κιτρινόμαυρους της Σπάρτης αναμένεται να είναι οι φίλοι τους με την μαζική παρουσία τους στις κερκίδες του κλειστού της Κυπαρισσίας. Διαιτητές της αναμέτρησης θα είναι οι Ταβουλαρέας και Καρμοίρης.

ΠΟΛΥΒΙΟΣ-  ΓΥΘΕΙΟ

Η συγκεκριμένη συνάντηση στην οποία οι δύο αντίπαλοι θέλουν την επιτυχία για να μπορέσουν να βελτιώσουν την βαθμολογική τους θέση θα αρχίσει αύριο το μεσημέρι στις 3 στο κλειστό της Μεγαλόπολης με τους φιλοξενούμενους πάντως σύμφωνα και με την εικόνα των πρώτων συναντήσεων να δείχνουν περισσότερα θετικά στοιχεία από τους γηπεδούχους.
Τον αγώνα της Μεγαλόπολης θα σφυρίξουν οι Αναστόπουλος και Νικητόπουλος.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΑΤΛΑΣ

Και σε αυτήν την αναμέτρηση που θα αρχίσει αύριο το απόγευμα στις 6 στην Τέντα τόσο ο γηπεδούχος Παναθηναϊκός όσο και ο τυπικά φιλοξενούμενος Ατλας έχουν ετοιμαστεί για την κατάκτηση της νίκης "ανάσας" για τον φετινό μαραθώνιο.
Λόγω κυρίως εμπειρίας ελαφρύ προβάδισμα νίκης έχουν οι παίκτες του Γιώργου Γεωργακίλα χωρίς αυτό να σημαίνει ότι ο Αλέξης Κορογώνας με τους αθλητές του δεν θα έχουν έτοιμες τις δικές τους απαντήσεις. Διαιτητές του αγώνα θα είναι Ταβουλαρέας και Χριστόπουλος.

ΘΟΥΡΙΑ - ΑΚΑΔΗΜΟΣ

Η αυλαία της πέμπτης αγωνιστικής θα πέσει αύριο το βράδυ στις 8 στην Τέντα με αντιπάλους τους συγκάτοικους σε αυτήν Θουρία η οποία είναι σίγουρα από τις θετικές εκπλήξεις των πρώτων αγωνιστικών και του αναμφισβήτητα δυνατού ιδιαίτερα στην καλή του αγωνιστικά ημέρα Ακάδημου. Θετικό εν τω μεταξύ στοιχείο των σημερινών αντιπάλων στην προσπάθεια τους για την κατάκτηση των βαθμών της νίκης αλλά και του καλού θεάματος στους φίλους τους που θα βρεθούν στις κερκίδες της Τέντας είναι ότι λείπουν και από τους δύο τα ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα . Την αναμέτρηση της Τέντας θα σφυρίξουν οι Κυριακόπουλος και Μαγγαφάς.

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ