Παρασκευή, 06 Μάιος 2022 11:32

ΔΙΩΝ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ: Εδωσε τα χέρια με Χρήστο Μυριούνη

Γράφτηκε από τον

Κάτοικος... Κυπαρισσίας θα παραμείνει ο Χρήστος Μυριούνης.

Ο 50χρονος τεχνικός έδωσε τα χέρια με τη διοίκηση του Δίωνα για τη ανανέωση της συνεργασίας τους και θα οδηγήσει την ομάδα και την επόμενη σεζόν στο πρωτάθλημα της Γ' εθνικής μπάσκετ. "Ο Δίων Κυπαρισσίας ανακοινώνει με ιδιαίτερη χαρά την ανανέωση συνεργασίας με τον προπονητή Christos Miriounis για την νέα αγωνιστική χρονιά. Καλές επιτυχίες coach!!! Είσαι ένας από εμάς", αναφέρει η σχετική ανακοίνωση του τριφυλιακού συλλόγου, που κατάφερε να ανανεώσει τη θητεία του στη Γ' εθνική, κερδίζοντας στο τελευταίο ματς της χρονιάς τον Ηφαιστο/ Αχιλλέα και αφού παράλληλα ο ΣΔΥ Τρίπολης ηττήθηκε από τον αδιάφορο βαθμολογικά Γλαύκο.
Ο Χρήστος Μυριούνης, που ανέλαβε τα ηνία στις 25 Νοεμβρίου, είχε μεγάλη συμβολή στο στόχο της παραμονής και πλέον θα έχει την ευκαιρία να δουλέψει από το ξεκίνημα της σεζόν, ώστε να οδηγήσει το Δίωνα σε νέες επιτυχίες. Η ανανέωση της συνεργασίας ήταν άλλωστε κάτι που ήθελαν και οι δύο πλευρές. Ο Μυριούνης που πήρε πρωτάθλημα Ευρώπης με τον Παναθηναϊκό το 1996 στο Παρίσι, αλλά και Κύπελλο Ελλάδας, δεν κρύβει το συναισθηματικό του δέσιμο με την ομάδα της Κυπαρισσίας.

"Συνεχίζουμε παρέα για τα καλύτερα"

"Eίμαι πολύ χαρούμενος που συνεχίζω στην ομάδα και σε αυτή την τόσο όμορφη γωνία της Πελοποννήσου, την Κυπαρισσία!. Οσοι με ξέρουν καλά, ξέρουν ότι πάντα λειτουργώ με το συναίσθημα και έτσι δεν υπήρχε περίπτωση να μην δεχτώ την πρόταση να συνεχίσω να βρίσκομαι στο τιμόνι της ομάδας. Γιατί εκεί βρήκα υπέροχους ανθρώπους που με αγκάλιασαν και με στήριξαν από την πρώτη μέρα που πάτησα το πόδι μου εκεί. Οπότε ήταν εύκολη η απόφασή μου. Συνεχίζουμε παρέα για τα καλύτερα", αναφέρει μεταξύ άλλων σε ανάρτησή του στο Facebook ο Χρήστος Μυριούνης, που έχει εργαστεί σε αρκετές ομάδες Β', Γ' εθνικής και ΕΣΚΑ.