Τρίτη, 17 Μάιος 2022 16:56

Οι οδηγίες της Ευρωλίγκα στους φιλάθλους για το Βελιγράδι

Γράφτηκε από τον

Με το Φάιναλ Φορ του Βελιγραδίου να πλησιάζει (19-21/5), η διοργανώτρια αρχή φρόντισε με ανακοίνωση της να ενημερώσει τους φιλάθλους των ομάδων για τα δεδομένα που θα ισχύουν εντός του γηπέδου.

Η μεγάλη στιγμή πλησιάζει για Ολυμπιακό, Εφές, Ρεάλ και Μπαρτσελόνα. Το Φάιναλ Φορ του Βελιγραδίου ξεκινάει σε λίγες ημέρες (19-21/5) και η Ευρωλίγκα φρόντισε από νωρίς να θέσει κάποια όρια, δίνοντας οδηγίες στους φιλάθλους των ομάδων.

Αναλυτικά οι οδηγίες της Ευρωλίγκα:

«Η Euroleague Basketball και οι συμμετέχουσες ομάδες του Final Four της EuroLeague 2022 θα ήθελαν να δώσουν τις ακόλουθες συστάσεις σε όλους τους φιλάθλους που θα ταξιδέψουν στο Βελιγράδι.
1. Να έρχεστε νωρίς στο γήπεδο, έτσι ώστε να μπορείτε να μπείτε άνετα σε αυτή στην ώρα σας για να υποστηρίξετε την ομάδα σας. Οι θύρες θα είναι ανοιχτές 2 ώρες και 45 λεπτά πριν από την έναρξη του παιχνιδιού.
2. Να ακολουθείτε όλες τις οδηγίες των διοργανωτών και των τοπικών αρχών για να βεβαιωθείτε ότι όλοι έχουν μια ευχάριστη εμπειρία στο γήπεδο.
3. Να μείνετε στις θέσεις σας για τους αγώνες και για την τελετή απονομής των τροπαίων για να βεβαιωθείτε ότι δεν θα χάσετε καμία στιγμή από το γήπεδο. Η μετακίνηση εκτός των καθορισμένων περιοχών δεν επιτρέπεται και, εάν δεν ακολουθείτε τις συστάσεις του προσωπικού του γηπέδου, μπορεί να σας ζητηθεί να εγκαταλείψετε τις εγκαταστάσεις και να αναφερθείτε στις τοπικές αρχές.
4. Να έχετε καλή διάθεση, να διασκεδάσετε με επευφημίες για την ομάδα σας με ευχάριστο και σεβαστό τρόπο. Οποιεσδήποτε προσβλητικές πράξεις ή μηνύματα μπορεί να οδηγήσουν τον “παραβάτη” στο να κληθεί να εγκαταλείψει το γήπεδο και να αναφερθεί στις τοπικές αρχές.
5. Μην φέρετε σημαίες μεγαλύτερες από 2τμ. δεν επιτρέπονται από το σερβικό νόμο.
6. Μην φέρετε πυροτεχνήματα. δεν επιτρέπονται από το σερβικό νόμο.
7. Μην έρθετε στο Final Four αν δεν έχετε εισιτήριο για να μπείτε στο γήπεδο».

Πηγή: ertsports.gr

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ