Τρίτη, 24 Μάιος 2022 11:28

Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ: Αύριο το τζάμπολ στα πλέι οφ

Γράφτηκε από τον
Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ: Αύριο το τζάμπολ στα πλέι οφ

Η Καλαμάτα '80, ο Πολύβιος, ο Γ.Σ. Γαργαλιάνων και ο Γ.Σ. Μεσσήνης θα διεκδικήσουν τον φετινό τίτλο στην Α1 κατηγορία μπάσκετ της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ, καθώς τερμάτισαν στην πρώτη τετράδα του βαθμολογικού πίνακα και πήραν το εισιτήριο για τα πλέι οφ που ξεκινούν αύριο Τετάρτη.

Στα ημιτελικά θα αναμετρηθούν η Καλαμάτα '80 με τον Γ.Σ. Μεσσήνης και ο Πολύβιος με τον Γ.Σ. Γαργαλιάνων, με την πρόκριση στον τελικό να κρίνεται στις 3 νίκες και τις ομάδες να μεταφέρουν τα αποτελέσματα της κανονικής σεζόν. Στο ζευγάρι Καλαμάτα '80 - Γ.Σ. Μεσσήνης το σκορ είναι 1-1 και στο Πολύβιος - Γ.Σ. Γαργαλιάνων 2-0
Η Καλαμάτα '80 θα υποδεχτεί αύριο στις 6 μ.μ. στην Τέντα τον Γ.Σ. Μεσσήνης και ο Πολύβιος την ίδια ώρα την ομάδα των Γαργαλιάνων στο Κλειστό της Μεγαλόπολης.
Το δεύτερο ματς ανάμεσα στον Γ.Σ. Μεσσήνης και την Καλαμάτα ΄80 έχει οριστεί για την προσεχή Κυριακή, επίσης στις 6 μ.μ. στη Μεσσήνη, ενώ το δεύτερο ματς (αν χρειαστεί) στο ζευγάρι Πολύβιος - Γ.Σ. Γαργαλιάνων θα γίνει επίσης την Κυριακή στις 6 μ.μ. στο κλειστό των Γαργαλιάνων.