Τρίτη, 12 Ιούλιος 2022 12:04

ΚΑΛΑΜΑΤΑ B.C.: Δύο προσθήκες και μία ανανέωση

Γράφτηκε από τον

Τόπο στα… νιάτα για την Καλαμάτα B.C., καθώς ανακοίνωσε χθες την απόκτηση του 19χρονου Γιώργου Ιωάννου, ενώ επιστρέφει στην ομάδα και ο 22χρονος Παναγιώτης Μανωλάκης.

Η χθεσινή μέρα είχε και μία ανανέωση για τη μεσσηνιακή ομάδα, μιας και ο 15χρονος Θοδωρής Πετρίδης θα προσφέρει τις υπηρεσίες του και στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής μπάσκετ.
Οσον αφορά τον Ιωάννου έρχεται για να δώσει λύσεις στην περιφέρεια, αγωνιζόμενος στις θέσεις 2-3.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Καλαμάτας B.C. αναφέρει: “Η διοίκηση της Kalamata BC ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Γιώργο Ιωάννου (θέσεις 2-3, 1.95, 2003). Ο Έλληνας γκαρντ έρχεται στην ομάδα μας, μετά την παρουσία του σε Ηλυσιακό, ΑΟΚ Χαλανδρίου και Κηφισιά, ενισχύοντας την περιφέρεια στην νέα σεζόν στη Γ' Εθνική. Παράλληλα, ανακοινώνουμε την επιστροφή του Παναγιώτη Μανωλάκη (θέση 5, 2.04, 2000) από το δανεισμό του στον ΓΣ Μεσσήνης, όπως και την παραμονή του φερέλπιδα αθλητή μας, Θοδωρή Πετρίδη (θέσεις 2-3, 1.92, 2007), ο οποίος τον τελευταίο καιρό βρέθηκε στα κλιμάκια της Εθνικής μας. Τους ευχόμαστε να είναι υγιείς και πολλές επιτυχίες με τα μελανόλευκα”.