Σάββατο, 20 Αύγουστος 2022 12:47

Στην Καλαμάτα ‘80 ο Μπαλόπουλος

Γράφτηκε από τον
Στην Καλαμάτα ‘80 ο Μπαλόπουλος

Από τον Πρωτέα και την Α1 κατηγορία μπάσκετ της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ στην Καλαμάτα ‘80 και τη Γ’ εθνική.

Ο Βασίλης Μπαλόπουλος εξαργύρωσε με μεταγραφή στις εθνικές κατηγορίες την περσινή εξαιρετική σεζόν, όπου αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ στην Α1 με 521 πόντους σε 21 αναμετρήσεις.

Ο ταλαντούχος μπασκετμπολίστας είχε μέσο όρο 24, 8 πόντους στην πρώτη του σεζόν στην Α1 και σε μια ομάδα, που δεν έκανε πρωταθλητισμό. Ετσι κέντρισε το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων, για να συμφωνήσει χθες με την Καλαμάτα ‘80 που πήρε τον τίτλο και επιστρέφει στις εθνικές κατηγορίες.
“Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους ανθρώπους της ομάδας και κυρίως τον κόουτς Κορογώνα για την εμπιστοσύνη τους. Χαίρομαι που θα αποτελέσω μέλος της ομάδας και αυτής της όμορφης προσπάθειας, η οποία δίνει μεγάλο βάρος σε νέα παιδιά, όπως εγώ. Στόχος μου να δουλέψω σκληρά, να βελτιώνομαι συνεχώς και να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της”, τόνισε ο παίκτης – αποκάλυψη του περσινού πρωταθλήματος. Η Καλαμάτα ‘80 αναφέρει για την μεταγραφή του Μπαλόπουλου:
“ Νέα προσθήκη για την ομάδα μας αποτελεί ο νεαρός 17χρονος Βασίλης Μπαλόπουλος. Ένας από τους καλύτερους νέους παίκτες και πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος της περυσινής Α1 κατηγορίας ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ που προσέλκυσε το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων με τις εμφανίσεις του. Καλώς ήρθες στην ομάδα μας Βασίλη και καλή επιτυχία στο πρωτάθλημα της Γ εθνικής κατηγορίας”.