Τετάρτη, 28 Σεπτεμβρίου 2022 13:54

ΔΙΩΝ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ: Εγκώμια Μυριούνη για τον κόσμο

Γράφτηκε από τον

“Μέλι” στάζει για τον κόσμο του Δίωνα Κυπαρισσίας ο προπονητής της ομάδας Χρήστος Μυριούνης.

Ο 51χρονος πρώην άσος του Παναθηναϊκού, με ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Fb, ευχαρίστησε τον κόσμο του Δίωνα που γέμισε το Κλειστό της Κυπαρισσίας στο ματς κυπέλλου με την Ελευθερία Μοσχάτου και βοήθησε στο να έρθει αυτή η μεγάλη νίκη – πρόκριση στην παράταση.
Ο Χρήστος Μυριούνης προέτρεψε τους φίλους του Δίωνα να γεμίζουν το Κλειστό σε κάθε αγώνα πρωταθλήματος και επισήμανε πως θα προσπαθήσουν μαζί με τους παίκτες του να δώσουν χαρές στον κόσμο της Κυπαρισσίας, τη φετινή σεζόν στο πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής μπάσκετ.
Αναλυτικά η ανάρτηση του Χρήστου Μυριούνη:
«Χτες εδώ στην Κυπαρισσία πήραμε μια συναρπαστική νίκη για τον θεσμό του κυπέλλου απέναντι σε μια πολύ καλά δουλεμένη ομάδα από τον coach Σίμο, την Ελευθερία Μοσχάτου. Να τους ευχηθώ μάλιστα να έχουν μια πολύ καλή σεζόν χωρίς τραυματισμούς!!
Ομως κάνω αυτό το ποστ γιατί θέλω να πω ένα τεράστιο ευχαριστώ στον φίλαθλο κόσμο της Κυπαρισσίας που ΓΕΜΙΣΕ χτες το κλειστό μας και δημιούργησαν μια τρομερή ατμόσφαιρα που μας βοήθησε πολύ να φτάσουμε στη νίκη, σε έναν θεσμό που εμείς το βλέπουμε απλά σαν μια ευκαιρία να παίξουμε κάποια δυνατά επίσημα σαν φιλικά παιχνίδια πριν την έναρξη του πρωταθλήματος, που για εμάς εκεί έχουμε εστιάσει όλο τον προγραμματισμό μας και όλη την προσοχή μας!!!
Παρόλα αυτά το κλειστό χτες κατακλύστηκε από κόσμο, κάτι που με άφησε έκπληκτο και για αυτό κάνω αυτό το ποστ για να πω σαν προπονητής του Δίωνα ένα πολύ μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ και να υποσχεθώ ότι θα προσπαθήσουμε φέτος μαζί με τους παίκτες μου να τους δώσουμε αρκετές χαρές και σε κάθε ματς να γεμίζουν το γήπεδο γιατί πραγματικά θα είναι ο 6ος παίκτης μας!!!
Ευχαριστώωωω!!!!».