Τρίτη, 18 Οκτώβριος 2022 18:45

Παναθηναϊκός: Χωρίς Γουόλτερς, αλλά με πίστη στο Βερολίνο

Γράφτηκε από τον
Παναθηναϊκός: Χωρίς Γουόλτερς, αλλά με πίστη στο Βερολίνο

Ο Παναθηναϊκός αναχώρησε το μεσημέρι της Τρίτης για το Βερολίνο και τον αυριανό αγώνα με την Άλμπα χωρίς τον Νέιτ Γουόλτερς. Τι δήλωσαν Ράντονιτς και Γ. Καλαϊτζάκης.

Δίχως τον ακόμη ανέτοιμο Νέιτ Γουόλτερς, αλλά με όλους τους άλλους παίκτες διαθέσιμους αναχώρησε ο Παναθηναϊκός για το Βερολίνο, εν όψει της αυριανής αναμέτρησης με την Άλμπα (19/10, 21:00). Ο Ντέγιαν Ράντονιτς αναφέρθηκε στις δυσκολίες του αγώνα.
«Η Άλμπα έχει κάνει το τέλειο ξεκίνημα στη σεζόν. Έχουν παίξει εξαιρετικά παιχνίδια στην Εuroleague και στο γερμανικό πρωτάθλημα. Πρόκειται για μια πολύ ταλαντούχα ομάδα η οποία έχει μόλις δύο νέους παίκτες στη σύνθεσή της σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια. Αυτό σημαίνει ότι γνωρίζονται καλά μεταξύ τους, διαθέτουν τον ίδιο κορμό εδώ και χρόνια, έχουν αυτοματισμούς και αυτό είναι πολύ δύσκολο να το αντιμετωπίσεις.Θα είναι πολύ δύσκολο ματς για εμάς και γι' αυτό θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι απέναντι στην Άλμπα. Πρέπει να παίξουμε ένα καλό παιχνίδι. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι και συγκεντρωμένοι στην άμυνα ενώ και στην επίθεση πρέπει να παίξουμε πολύ καλά. Θα παίξει ρόλο η τρανζίσιον άμυνα, τα box out και να διαβάσουμε καλά το παιχνίδι. Με εξαίρεση τον Γουόλτερς ελπίζω όλοι οι υπόλοιποι να είναι έτοιμοι για το ματς. Χρειαζόμαστε όλους τους παίκτες για να είμαστε ανταγωνιστικοί», τόνισε ο Σέρβος τεχνικός.

Από μέρους του ο Γιώργος Καλαϊτζάκης τόνισε: «Για εμάς είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Η Άλμπα προέρχεται από μια πολύ μεγάλη νίκη. Πρόκειται για μια πολύ καλή ομάδα, παίζει σκληρά, έχει πολύ καλούς παίκτες σε όλες τις θέσεις. Είναι μια γεμάτη ομάδα. Και εμείς προερχόμαστε από ένα πολύ μεγάλο διπλό στην Ευρωλίγκα, το οποίο μας έδωσε κίνητρο και αυτοπεποίθηση. Είμαστε καλύτεροι σε κάθε προπόνηση και πάμε στο Βερολίνο ώστε να είμαστε συγκεντρωμένοι στο 100% για να πάρουμε το διπλό.Η Άλμπα είναι μια ομάδα που παίζει πολύ σκληρά και τρέχει ύστερα από κάθε ριμπάουντ. Όπως είδαμε και στο βίντεο με τους προπονητές, σουτάρουν απευθείας τρίποντο μετά από πάσα σε επιθετικό ριμπάουντ. Ξέρει ο ένας τον άλλο, ξέρει ο καθένας από αυτούς τι κάνει. Εμείς δεν είχαμε πολλές μέρες να προετοιμαστούμε ωστόσο θεωρώ ότι είμαστε έτοιμοι για να δώσουμε το 100% και θα προσπαθήσουμε να φέρουμε τη νίκη».

Πηγή: www.sport-fm.gr