Τετάρτη, 19 Οκτωβρίου 2022 11:59

ΔΙΩΝ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ: Με ψυχολογία και κόσμο κόντρα στην Καλαμάτα B.C.

Γράφτηκε από τον
ΔΙΩΝ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ: Με ψυχολογία και κόσμο κόντρα στην Καλαμάτα B.C.

Ιδανικό είναι το ξεκίνημα του Δίων Κυπαρισσίας στον 1ο όμιλο της Γ’ εθνικής μπάσκετ...

Η Τριφυλιακή ομάδα μετά το διπλό στην πρεμιέρα επί της Αγίας Παρασκευής, την περασμένη Κυριακή εκμεταλλεύτηκε την έδρα της και πήρε το ροζ φύλλο αγώνα επί της ΑΕ Γλαύκου Εσπέρου, επικρατώντας με 69-65. Οι νίκες και οι εμφανίσεις αυτές ήρθαν ως συνέχεια των αποτελεσμάτων στο Κύπελλο Ελλάδας, όπου ο Δίωνας διέγραψε εξαιρετική πορεία με δύο προκρίσεις, προτού αποκλειστεί από την Νήαρ Ηστ.
Η ομάδα του Χρήστου Μυριούνη είναι στην κορυφή του 1ου ομίλου μετά από δύο αγωνιστικές, μαζί με άλλες τρεις ομάδες, την Καλαμάτα BC, τη Νήαρ Ηστ και τον Παλαιμών Κορίνθου.
Η ψυχολογία στις τάξεις του Δίωνα είναι εξαιρετική, όμως άπαντες κρατούν χαμηλούς τόνους και επισημαίνουν πως ακόμη είναι πολύ νωρίς και χρειάζεται ανάλογη προσπάθεια στη συνέχεια.
Μια συνέχεια που περιλαμβάνει μεσσηνιακό ντέρμπι στην Τέντα την προσεχή Κυριακή, με το Δίωνα να αγωνίζεται με την Καλαμάτα BC.
Η ομάδα της Κυπαρισσίας θα έχει και σε αυτό το ματς τη συμπαράσταση του κόσμου της, όπως άλλωστε είχε γίνει και στο ματς της πρεμιέρας στην Αγία Παρασκευή.
Η διοίκηση του συλλόγου ανακοίνωσε πως θα υπάρχουν λεοφωρεία που θα μεταφέρουν τους φιλάθλους από την Κυπαρισσία στην Καλαμάτα για το κυριακάτικο ματς.
Η ανακοίνωση αναφέρει:
“Την Κυριακή για τον αγώνα με την Καλαμάτα BC θα υπάρχουν λεωφορεία. Όποιος επιθυμεί να δηλώσει συμμετοχή μέχρι την Παρασκευή το βράδυ είτε στο inbox ή στα τηλέφωνα: Γιαννόπουλος Δ. 6944450624, Δημητρακάκης Π. 6974171654, Χίνης Γ. 6946618851”.