Τετάρτη, 02 Νοεμβρίου 2022 13:50

ΔΙΩΝ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ: Χαμόγελα για νίκη και εμφάνιση με Νήαρ Ηστ

Γράφτηκε από τον
ΔΙΩΝ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ: Χαμόγελα για νίκη και εμφάνιση με Νήαρ Ηστ

Ικανοποίηση υπάρχει στις τάξεις του Δίωνα Κυπαρισσίας μετά τη σημαντική νίκη επί της Νήαρ Ηστ την περασμένη Κυριακή.

Η Τριφυλιακή ομάδα έδειξε χαρακτήρα μετά την άσχημη εμφάνιση και την ήττα από την Καλαμάτα B.C. και κατόρθωσε να πάρει το ροζ φύλλο αγώνα απέναντι σε μία ομάδα που ήταν αήττητη μέχρι την Κυριακή.

Ετσι ο Δίωνας βρέθηκε στη 2η θέση, μαζί με άλλες τέσσερις ομάδες και ο απολογισμός του με τρεις νίκες στις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές, μόνο ως θετικός χαρακτηρίζεται. Ο προπονητής της ομάδας Χρήστος Μυριούνης μετά το τέλος της αναμέτρησης μοίρασε συγχαρητήρια στους παίκτες του και με δήλωση του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook επισήμανε:\

Συγχαρητήρια Μυριούνη σε παίκτες, κόσμο και διαιτητές

“Πολύ σημαντική νίκη η σημερινή απέναντι στη πολύ καλή ομάδα της Νήαρ Ηστ και θέλω να ευχηθώ καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα στην ιστορική αυτή ομάδα της Καισαριανής! Για μας υπήρχε ένα αποτέλεσμα μόνο σήμερα και αυτό δεν ήταν άλλο από τη νίκη, την οποία κατακτήσαμε τελικά παρότι αδικήσαμε τους εαυτούς μας στα τελευταία λεπτά, αλλά ευτυχώς δεν το πληρώσαμε! Πολλά μπράβο στα παιδιά μου γιατί κατέθεσαν ψυχή, πάθος
και αυταπάρνηση στο παρκέ.
Θέλω να πω για ακόμα μια φορά ένα τεράστιο ευχαριστώ στον απίστευτο κόσμο μας, που σήμερα πραγματικά κατέκλυσε κάθε σπιθαμή του κλειστού μας περισσότερο από κάθε άλλη φορά ίσως!!!
Σας ευχαριστούμε!
Υ.Γ. Θέλω να δώσω τα συγχαρητήρια μου στους διαιτητές Καμητσο-Μαρινάκη, όχι τόσο για την διαιτησία τους που ήταν πολύ καλή, αλλά κυρίως για την εξαιρετική τούς συμπεριφορά απέναντι σε όλους μας, αλλά και στην πολύ σωστή διαχείριση ενός πολύ δύσκολου παιχνιδιού. Πιστεύω πως πρέπει να σχολιάζουμε καλές συμπεριφορές και διαιτησίες και όχι μόνο να φωνάζουμε για τα αρνητικά... Συνεχίζουμε Δίων Κυπαρισσίας”.
Πλέον ο Δίωνας προετοιμάζεται για το εκτός έδρας ματς της Κυριακής με την Γαλήνη, στο οποίο θα επιδιώξει να πάρει το δεύτερο διπλό του και να σταθεροποιηθεί στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας.