Τετάρτη, 16 Νοέμβριος 2022 12:40

ΔΙΩΝ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ: Πορεία πρωταθλητισμού στις 6 πρώτες αγωνιστικές

Γράφτηκε από τον
ΔΙΩΝ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ: Πορεία πρωταθλητισμού στις 6 πρώτες αγωνιστικές

 

Πορεία πρωταθλητισμού πραγματοποιεί ο Δίων Κυπαρισσίας στον 1ο όμιλο της Γ’ εθνικής μπάσκετ.

Η Τριφυλιακή ομάδα ήταν συγκεντρωμένη και σοβαρή και ξεπέρασε και το εμπόδιο της Ερμιονίδας στο Κλειστό της Κυπαρισσίας.
Ετσι έφτασε τις τρεις συνεχόμενες νίκες και οδηγεί την κούρσα στον 1ο όμιλο μαζί με τη Νήαρ Ηστ και τον Παλαιμών Κορίνθου.
Ο Δίωνας αποκτά ιδιαίτερη δυναμική στο γήπεδο του, εκεί όπου έχει το απόλυτο των νικών σε τρία παιχνίδια, με τους Κυπαρισσιώτες φιλάθλους να αποτελούν τον έκτο παίκτη και να γεμίζουν σε κάθε ματς το Κλειστό της πόλης!
Ο προπονητής της ομάδας Χρήστος Μυριούνης μοίρασε συγχαρητήρια στους παίκτες του για τη νίκη και την εμφάνιση με Ερμιονίδα και στάθηκε στο ότι η ομάδα του κάλυψε και τις απουσίες δύο σημαντικών παικτών.

Η δήλωση Μυριούνη

Η δήλωση του 51χρονου τεχνικού μέσω της ανάρτησης του στο Facebook είναι η εξής:
“Χτες πήραμε άλλη μια νίκη στο γήπεδο μας απέναντι στην πολύ αξιόμαχη ομάδα της Ερμιονίδας, που οι παίκτες της παρά την απουσία του προπονητή τους λόγω ασθενείας, έπαιξαν εξαιρετικά και μας δυσκόλεψαν πολύ.
Η βαθμολογία τους αδικεί και πιστεύω πως η συνέχεια θα είναι πολύ καλύτερη για αυτούς και τους το εύχομαι!
Τώρα για εμάς κάναμε ένα τέλειο επιθετικό παιχνίδι και πήραμε ακόμα μια νίκη που μας δίνει ακόμα πιο πολύ αυτοπεποίθηση, μιας και μην ξεχνάμε ότι έχουμε ένα από τα πιο μικρά ηλικιακά ρόστερ της κατηγορίας και μέσα από κάθε νίκη τα παιδιά παίρνουν αυτοπεποίθηση!
Τέλος, θέλω να πω ότι είχαμε και την απουσία του Παναγιώτη Κούνα που δεν έχει αγωνιστεί καθόλου μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα και θα λείψει και για αρκετό καιρό ακόμα λόγω τραυματισμού... Ενώ είχαμε και τον Ντάκοβιτς εκτός με έναν μικρό τραυματισμό στην μέση, δύο παίκτες που είναι σημαντικά γρανάζια για εμάς και λείπουν πολύ, ιδίως ο Πάνος που είναι πιο σοβαρό το πρόβλημα του και λείπει καιρό τώρα από ότι του Νικ που δεν έπαιξε χτες καθαρά και μόνο για προληπτικούς λόγους.
Αλλά τα παιδιά κάλυψαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το κενό τούς και έτσι φτάσαμε στο 5-1 στο πρωτάθλημα!
Συνεχίζουμε... Σεμνά και ταπεινά...
Υ.Γ. Ακόμα μια εξαιρετική διαιτησία από τους νεαρούς διαιτητές Πλέγας -Κωστής και με εξαιρετική αγωνιστική συμπεριφορά και από τους δύο!”.
Πλέον μπροστά του ο Δίωνας έχει δύο συνεχόμενα εκτός έδρας ματς με αντιπάλους τον Πήγασο Θυρέας και την Καλαμάτα ‘80. Στο στρατόπεδο της Τριφυλιακής ομάδας βλέπουν το κάθε ματς ξεχωριστά και αρχικά θα επιδιώξουν να πάρουν το διπλό στη έδρα του Πήγασου, με το οποίο θα εδραιωθούν για τα καλά στην πρώτη θέση της βαθμολογίας.