Παρασκευή, 30 Δεκέμβριος 2022 11:24

Γ.Σ. ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΩΝ: Ανακοίνωσε Κλεφτάκη και Μιχαλόπουλο

Γράφτηκε από τον

Μπορεί ο Γυμναστικός Σύλλογος Γαργαλιάνων να φαντάζει αχτύπητος τη φετινή σεζόν στην Α1 κατηγορία της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ, όμως οι διοικούντες της ομάδας φρόντισαν να ενισχύσουν κι άλλο το ρόστερ…

Ετσι ανακοίνωσαν την απόκτηση δύο ποιοτικών παικτών, του Φάνη Κλεφτάκη και του Χρήστου Μιχαλόπουλου που θα βοηθήσουν την ομάδα των Γαργαλιάνων στη συνέχεια του πρωταθλήματος.
Η ανακοίνωση αναφέρει:
“Ο Θεοφάνης Κλεφτάκης και ο Χρήστος Μιχαλόπουλος έδωσαν τα χέρια με τη διοίκηση του συλλόγου και βρίσκονται στη διάθεση του Αντώνη Κούτρη για την υπόλοιπη πορεία της ομάδας στο ανώτερο πρωτάθλημα της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ.
Πρόκειται για δύο έμπειρους παίκτες που αναμένεται να ενισχύσουν το ρόστερ στην περιφέρεια αλλά και τη ρακέτα.
Ο εικοσιδυάχρονος guard, Φάνης Κλεφτάκης αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στον Δίωνα Κυπαρισσίας στην Γ’ εθνική κατηγορία, ενώ έχει υπάρξει και παίκτης τον Δρομέων της Τρίπολης στο ίδιο πρωτάθλημα.
Ο Χρήστος Μιχαλόπουλος προέρχεται από την ομάδα της Μεσσήνης που βρίσκεται στην ένατη θέση της Α1 ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ.
Ευχαριστούμε τις Διοικήσεις των Δίων Κυπαρισσίας και Γ.Σ. Μεσσήνης για την παραχώρηση των παικτών!
Φάνη, Χρήστο, καλώς ήρθατε στους Γαργαλιάνους!”.
Μάλιστα ο Κλεφτάκης έκανε ντεμπούτο στο ματς της περασμένης εβδομάδας με τον Πρωτέα στην Τέντα.
Η ομάδα του Αντώνη Κούτρη έχει το απόλυτο στο πρωτάθλημα μετά από οκτώ αγωνιστικές και οδηγεί μόνη την κούρσα στο βαθμολογικό πίνακα.
Στόχος φυσικά είναι η κατάκτηση της πρώτης θέσης και η άνοδος στη Γ’ εθνική κατηγορία. Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για την ομάδα των Γαργαλιάνων είναι το Σάββατο 7 Ιανουαρίου εντός έδρας με τον Αρι Καλαμάτας.