Δευτέρα, 06 Οκτώβριος 2014 18:39

Με ομιλητή τον Γιώργο Βασιλακόπουλο οι κληρώσεις της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ το Σάββατο στη Σπάρτη - θα βραβευθούν οι κορυφαίοι της περσινής σεζόν

Γράφτηκε από τον
Με ομιλητή τον Γιώργο Βασιλακόπουλο οι κληρώσεις της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ το Σάββατο στη Σπάρτη - θα βραβευθούν οι κορυφαίοι της περσινής σεζόν

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαλιρισης και Επίτιμος πρόεδρος της FIBA EUROPE Γιώργος Βασιλακόπουλος θα είναι ο κεντρικός ομιλητής της γιορτής των βραβεύσεων-απονομών της περιόδου 2013-2014 και κληρώσεων των πρωταθλημάτων της Α', Β' κατηγορίας ανδρών και γυναικων ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ που θα γίνει στο Πνευματικό κέντρο του Δήμου Σπάρτης στις 7.30 το βράδυ το Σάββατο 11 Οκτωβρίου.


Θέμα της ομιλίας του Γιώργου Βασιλακόπουλου θα ειναι "Η σημερινή αθλητική πραγματικότητα".
Οι βραβεύσεις των αθλητών, αθλητριών σε κάθε κατηγορίας και οι ομάδες που κατέλαβαν την 1η θέση σε κάθε κατηγορία την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο είναι:
Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Πρωταθλητής Ακάδημος Καλαμάτας
1ος σκόρερ  Σταύρος Μουραφέτης (Ατλας Καλαμάτας), 1ος στα τρίποντα Σωτήρης Παπαδάκος (Σπαρτιατικός), Καλύτερος παίκτης Αδαμάντιος Μπούρης(Σύλλογος Δρομέων Υγείας Τρίπολης).
Καλύτερη πεντάδα
Αριστείδης Σκοπέτος (Ακάδημος Καλαμάτας), Αδαμάντιος Μπούρης (Σύλλογος Δρομέων Υγείας Τρίπολης), Γιώργος Γιαννουκάκης (Ακάδημος Καλαμάτας), Σπύρος Γεωργανάς (Ακάδημος Καλαμάτας) και Γιάννης Φωτάκης(Παναθηναϊκός Καλαμάτας).
Καλύτερος προπονητής Ζαχαρίας Πλατάνας (Ακάδημος Καλαμάτας).
Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Πρωταθλητής Νεοχώρι Αρκαδίας
Α' ΟΜΙΛΟΣ
1ος σκόρερ Μάριος Τσαγκάνης (ΓΣ Γαργαλιάνων), Καλύτερος παίκτης Μιχάλης Ξυδέας (Πήγασος).
Καλύτερη πεντάδα
Μιχάλης Ξυδέας (Πήγασος), Μάριος Τσαγκάνης (ΓΣ Γαργαλιάνων), Παναγιώτης Παναγόπουλος (Νεοχώρι), Νίκος Γαρίνης (Θουρία) και Χαράλαμπος Μητρόπουλος (Εράνη Φιλιατρών).
Β' ΟΜΙΛΟΣ
1ος σκόρερ Νίκος Μπιρμπάκος(Γύθειο), Καλύτερος παίκτης Ξενοφώντας Σακελλαρίου(ΑΠΟΕΛ Μολάων).
Καλύτερη πεντάδα
Παναγιώτης Μουχτερός (Φιλαθλητικός), Ξενοφώντας Σακελλαρίου (ΑΠΟΕΛ Μολάων), Αριστείδης Κουράκος (Γύθειο), Νίκος Μπιρμπάκος (Γύθειο) και Γιάννης Μπουγάδης (Φιλαθλητικός).
Γ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Πρωταθλητής ΑΟ Κροκεών
1ος σκόρερ Κώστας Δεμπεγιώτης (Θύελλα Παραλίας), Καλυτερος παίκτης Θόδωρος Βενολιάς (ΑΟ Κροκεών).
Καλυτερη πεντάδα
Κώστας Παυλόπουλος (Θύελλα Παραλίας), Σπύρος Γκάγκας (ΑΣ Πάνας Κανδήλας), Θόδωρος Βενολιάς (ΑΟ Κροκεών), Νίκος Μπαρλάς (ΑΣ Πάνας Κανδήλας) και Κώστας Κότσης (Ομόνοια).
ΠΑΙΔΕΣ
Πρωταθλητής ΑΡΚΑΔΙΚΟΣ
ΕΦΗΒΟΙ
Πρωταθλητής Καλαμάτα '80
ΜΙΝΙ
Πρωταθλητής Καλαμάτα '80 (1)
Δεύτερος Φιλαθλητικός
Τρίτος Μονεμβάσια
ΓΥΝΑΙΚΕΣ
Πρωταθλήτρια Καλαμάτα '80
1η σκόρερ Δανάη Κουτέλα(ΑΠΣ Αρις), Καλύτερη παίκτρια Βίνα Μάλαμα(Καλαμάτα '80).
Καλύτερη πεντάδα
Ιωάννα Βεργινάδη (Καλαμάτα '80), Αγλαία Μπαρουξή (Παναρκαδικός), Πολυξένη Πλάγου (Παναρκαδικός), Κωντσταντίνα Μπούρα (Πολύβιος) και Βίνα Μάλαμα (Καλαμάτα '80).
ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ
Πρωταθλήτρια  Αμιλλα Τρίπολης
ΝΕΑΝΙΔΕΣ
Πρωταθλήτρια Αμιλλα Τρίπολης

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ