Τετάρτη, 08 Οκτώβριος 2014 12:33

Α2 ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ: Στην τελική ευθεία για την πρεμιέρα ο Αρκαδικός

Γράφτηκε από τον

Στην τελική ευθεία έχει μπει η προετοιμασία του Αρκαδικού για την έναρξη του πρωταθλήματος της Α2 κατηγορίας και το εκτός έδρας παιχνίδι του Σαββάτου στη Λευκάδα με την ισχυρή φέτος Δόξα.


Οι παίκτες του Αρκαδικού έδειξαν να έχουν ιδιαίτερη όρεξη κατά τη διάρκεια της προπόνησης και να βγάζουν την απαραίτητη ενέργεια στο παρκέ ακολουθώντας πιστά τις εντολές του Γιάννη Καστρίτη και του Μπάμπη Αλεξόπουλου.
Λίγο πριν ξεκινήσει η προπόνηση, ο προπονητής του Αρκαδικού Γιάννης Καστρίτης μίλησε στους παίκτες του επισημαίνοντάς τους τι πρέπει να προσέξουν στο παιχνίδι με την Λευκάδα και ότι αν θέλουν να κερδίσουν θα πρέπει να «παλέψουν» για την νίκη γιατί κανείς δεν θα τους χαρίσει.
Στα θετικά της προετοιμασίας, η επιστροφή του Άκη Καλλινικίδη στην ενεργό δράση, καθώς ξεπέρασε τον τραυματισμό του και έπαιξε λίγα λεπτά στο τελευταίο φιλικό της ομάδας με την Ελευσίνα.

Οι διαιτητές της πρεμιέρας

Η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΟΚ ανακοίνωσε τους διαιτητές και κομισάριους της 1ης αγωνιστικής για το πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής Κατηγορίας. Στο παιχνίδι του Αρκαδικού στην Λευκάδα διαιτητές θα είναι οι Γ. Πουρσανίδης, Στ. Ταρενίδης, Τζίμα με κομισάριο το Ν. Παπαδόπουλο.

Θα τιμηθεί η παιδική ομάδα

Στα πλαίσια της γιορτής του μπάσκετ που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 11 Οκτωβρίου στην Σπάρτη, θα τιμηθεί μεταξύ άλλων και η παιδική ομάδα του Αρκαδικού που κατέκτησε το πρωτάθλημα της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ την αγωνιστική περίοδο 2013-2014.