Σάββατο, 11 Οκτώβριος 2014 08:07

ΜΠΑΣΚΕΤ: Πρώτο ματς στην Γ' εθνική για τον Ακάδημο Καλαμάτας αύριο στην Τέντα με Ενωση Ιλίου

Γράφτηκε από τον
ΜΠΑΣΚΕΤ: Πρώτο ματς στην Γ' εθνική για τον Ακάδημο Καλαμάτας αύριο στην Τέντα με Ενωση Ιλίου

Πρεμιέρα αύριο το απόγευμα στις 5 στην Τέντα στο φετινό μαραθώνιο της Γ' εθνικής κατηγορίας με τον πρωτοεμφανιζόμενο σε αυτή Ακάδημο Καλαμάτας να υποδέχεται την Ενωση Ιλίου η οποία την περασμένη χρονιά ανήκε στην Β' εθνική κατηγορία, εκεί όπου σύμφωνα με τους υπευθύνους της θέλει να επιστρέψει.


Ανεξάρτητα με τις όποιες διαθέσεις των φιλοξενούμενων. ο Ακάδημος θα προσπαθήσει να μπει με το δεξί στο νέο πρωτάθλημα  παρά τα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετωπίζει.
Γεωργανάς, Αλοίμονος και Γιαννουκάκης είναι τραυματίες με τον τελευταίο να έχει ελπίδες να συμπεριληφθείστην 12άδα του αυριανού αγώνα.
"Η πρώτη χρονιά στην Γ' εθνική θα είναι δύσκολη, υπάρχουν όμως πολλά περιθώρια βελτίωσης. Θα προσπαθούμε να δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό και μακάρι να εκπροσωπήσουμε την Καλαμάτα επάξια», δήλωσε ο προπονητής της ομάδας Παύλος Νόντας, λίγο πριν το τζάμπολ.

Περιμένουν τον κόσμο

Σημαντική πάντως βοήθεια στην προσπάθεια του Νόντα και των παικτών του μπορούν να διαδραματίσουν οι φίλοι του Ακάδημου - και όχι μόνο - με την σημαντική, όπως θέλουν να πιστεύουν οι υπευθυνοί τους, μαζική παρουσία τους στις κερκίδες της Τέντας.
Τέλος διαιτητικό δίδυμο της συνάντησης θα είναι οι Τσακαλογιάννης και Κανελλόπουλος.