Τετάρτη, 17 Μάιος 2023 11:09

Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ: Για νίκη - πρόκριση στους τελικούς ο Γ.Σ. Γαργαλιάνων με Πολύβιο

Γράφτηκε από τον

 

Η ώρα των πλέι οφ έφτασε στην Α1 κατηγορία της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ…

Σήμερα στις 7.30 το απόγευμα στο Κλειστό των Γαργαλιάνων ο τοπικός Γυμναστικός Σύλλογος φιλοξενεί τον Πολύβιο, στον πρώτο ημιτελικό των πλέι οφ.
Ο Γ.Σ. Γαργαλιάνων ολοκλήρωσε μόνο με νίκες την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, σημειώνοντας ένα εντυπωσιακό “22 στα 22” και πάει στα πλέι οφ έχοντας 2-0 νίκες απέναντι σε κάθε αντίπαλο. Η πρόκριση στον τελικό κρίνεται στις τρεις νίκες, κάτι που σημαίνει πως αν κερδίσει σήμερα στην έδρα της η ομάδα του Αντώνη Κούτρη θα προκριθεί στους τελικούς για την άνοδο στη Γ’ εθνική κατηγορία.
Η ομάδα των Γαργαλιάνων βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και θα επιδιώξει να πάρει το ροζ φύλλο αγώνα από σήμερα, κάνοντας το πρώτο βήμα για την άνοδο στην παραπάνω κατηγορία.
Στην προσπάθεια της αυτή αναμένεται να έχει θερμή συμπαράσταση από τον φίλαθλο κοινό των Γαργαλιάνων που θα βρεθεί μαζικά στο Κλειστό της Τριφυλιακής πόλης.
Από την άλλη ο Πολύβιος κατέκτησε την τέταρτη θέση στην κανονική διάρκεια της σεζόν και γνωρίζει πως έχει πολύ δύσκολο έργο απέναντι στον
Γ.Σ. Γαργαλιάνων. Η ομάδα της Μεγαλόπολης θα παίξει δίχως άγχος και θα προσπαθήσει να κάνει την έκπληξη, προκειμένου να παίξει στο γήπεδο της την άλλη Τετάρτη.
Διαιτητές της αναμέτρησης θα είναι ο Ρίζος και η Μπακετέα.
Ο άλλος ημιτελικός ανάμεσα στον Σπαρτιατικό και το Γύθειο θα διεξαχθεί αύριο Πέμπτη, στο Κλειστό της Σπάρτης στις 8 μ.μ.
Οι δύο ομάδες είναι στο 1-1 στις νίκες και αναμένεται μεγάλη μάχη για το ποια από τις δύο θα πάρει πλεονέκτημα για την πρόκριση στον τελικό.