Κυριακή, 12 Οκτωβρίου 2014 22:41

Κληρώσεις και βραβεύσεις από την ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ στην Σπάρτη

Γράφτηκε από τον
Κληρώσεις και βραβεύσεις από την ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ στην Σπάρτη

Σε μια κατάμεστη αίθουσα από παράγοντες, αθλητές, αθλήτριες και όχι μόνο έγινε με ιδιαίτερη επιτυχία το βράδυ του Σαββάτου 11 Οκτωβρίου στο πμευματικό κέντρο της Σπαρτης η ετήσια γιορτή της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ.


Την όμορφη όπως εξελίχθηκε εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Γιάννης Ανδριανός, ο πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης και επίτιμος της FIBA EUROPE Γιώργος Βασιλακόπουλος και ο προπονητής της Εθνικής Ομάδας Μπάσκετ και πρωταθλήτριας Ευρώπης το 1987 Κώστας Πολίτης.
Ακόμη το παρών στην Σπάρτη έδωσαν η πολιτική και πολιτειακή ηγεσία του Νομού ενώ τιμήθηκαν και πήραν τα κύπελλα παλαίμαχοι και διεθνείς αθλητές από την ευρύτερη περιοχή της Λακωνίας, οι καλύτερες πεντάδες των τοπικών πρωταθλημάτων της περιόδου 2013 - 2014 και οι πρωταθλήτριες την ίδια περίοδο ομάδες.
Τέλος πριν την διαδικασία των κληρώσεων της Α', Β' κατηγορίας ανδρών και γυναικών σύντομους χαιρετισμούς στους παρευρισκόμενους και ομιλίες διάβασαν με την σειρά οι Μιχάλης Βακαλόπουλος (Εκπρόσωπος δ.σ. ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ), Γιάννης Κουτραφούρης( Πρόεδρος ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ), Βαγγέλης Βαλιώτης (Δήμαρχος Σπάρτης), Γιάννης Ανδριανός (Υφυπουργός Πολιτσιμού και Αθλητισμού), Τάκης Καρράς(Εκπρόσωπος περιφέρειας Πελοποννήσου και Πρόεδρος ΕΠΣ Λακωνίας), Θανάσης Δαβάκης( Βουλευτής ΝΔ Λακωνίας), Φεβρωνία Πατριανάκου (Βουλευτής ΝΔ Λακωνίας), Πάτερας Αθανάσιος Σπήλιώτης (Εκπρόσωπος Μητρόπολης), Γιώργος Μαρουδάς (Αστυνομικός Διευθυντής Λακωνίας) και Γιώργος Βασιλακόπουλος (Πρόεδρος Ε.Ο.Κ. και επίτιμος πρόεδρος FIBA EUROPE). Στην συνέχεια έγιναν οι κληρώσεις των πρωταθλημάτων.