Δευτέρα, 13 Οκτώβριος 2014 20:12

ΜΠΑΣΚΕΤ: Τουρνουά "3 με 3" έγινε στους Γαργαλιάνους

Γράφτηκε από τον
ΜΠΑΣΚΕΤ: Τουρνουά  "3 με 3" έγινε στους Γαργαλιάνους

Με την συμμετοχή 144 παιδιών (128 αγόρια και 16 κορίτσια) έγινε το Σαββατοκύριακο στην κεντρική πλατεία των Γαργαλιάνων το γνωστό σε όλους τουρνουά "3 με 3".


Νικητές στο διαγωνισμό Ελεύθερων Βολών Champion ήταν ο Παναγιώτης Νικολακόπουλος (Δημοτικό) και ο Αχιλλέας Καρυδομάτης (Γυμνάσιο-Λύκειο). Νικητές στον διαγωνισμό τριών πόντων ήταν ο Παναγιώτης Λακρίντης (Δημοτικό) και ο Βασίλης Τάλεφ (Γυμνάσιο-Λύκειο).
Το «παρών» στην εκδήλωση έδωσαν ο πρόεδρος της Δημοτικής Ενότητας Ανδρέας Μαθιουδάκης, ο Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Τριφυλίας Γιάννης Κατσούλας, ο προπονητής Σπύρος Ψυχογιός, η πρόεδρος του 1ου Νηπιαγωγείου Γαργαλιάνων Γαρυφαλιά Τεριζάκη - Κρεκούκια, ο πρόεδρος του ΓΣ Γαργαλιάνων Θεμιστοκλής Ρούσσης, ο πρόεδρος του ΑΣ Τριφυλίας Γιώργος Μελάς, ο πρόεδρος του Τέλου Άγρα Γαργαλιάνων Βασίλης Αγγελόπουλος, ο πρόεδρος του φορέα Αθλητισμού Δήμου Τριφυλίας Ζαχαρίας Κανελλόπουλος, ο ρόεδρος του ΝΟ Πύλου Γιώργος Αρβανίτης, οι οποίοι έκαναν και τις απονομές στις νικήτριες ομάδες και στους νικητές των διαγωνισμών.