Τρίτη, 02 Απρίλιος 2013 19:27

Στο δήμαρχο Καλαμάτας η ομάδα μπάσκετ του 3ου Λυκείου

Γράφτηκε από τον

Τον δήμαρχο Καλαμάτας Παναγιώτη Νίκα επισκέφθηκε σήμερα το πρωί στο δημαρχείο της πόλης, ύστερα από πρόσκληση του δημάρχου, η ομάδα μπάσκετ του 3ου Λυκείου Καλαμάτας, που κατέκτησε πρόσφατα την 3η θέση στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα λυκείων.
Ο γυμναστής του σχολείου Χρ. Πολιτόπουλος προσέφερε στον κ. Νίκα  μια μπάλα, υπογεγραμμένη από όλους τους συντελεστές της μεγάλης επιτυχίας στην Κοζάνη. Ακόμα ευχαρίστησε μαζί με τον διευθυντή του σχολείου Γ. Σταματόπουλο το Δήμο Καλαμάτας  που παρέχει στα  αθλητικά σωματεία - στα οποία προπονούνται και οι αθλητές του σχολείου - εγκαταστάσεις, καθώς κανένα από αυτά δεν διαθέτει δικό του γήπεδο.
Από την πλευρά του,  ο δήμαρχος συνεχάρη τους αθλητές, τον κ. Σταματόπουλο και έκανε ιδιαίτερη αναφορά στον κ.  Πολιτόπουλο, ο οποίος καθοδήγησε την ομάδα προς τη μεγάλη αυτή επιτυχία. Ευχήθηκε, επίσης, στα παιδιά να συνεχίσουν να έχουν επιτυχίες σε όλους τους τομείς της ζωής τους και να αγωνίζονται για να γίνουν καλύτεροι, παρά τις αντιξοότητες της εποχής. Ακόμη, υποσχέθηκε ότι ο Δήμος θα δώσει περισσότερη βαρύτητα στον τομέα του αθλητισμού, όσο το επιτρέπουν οι τρέχουσες συνθήκες.  Οι μαθητές που αποτελούν την ομάδα του 3ου Λυκείου είναι οι: Νίκος Παπουτσής, Γιώργος Πολιτόπουλος, Γιώργος Μαυροειδής, Χρήστος Κωστάκης, Κώστας Αθανασόπουλος, Βασίλης Φιλιππόπουλος, Γιώργος Πουλουπάτης, Γιώργος Πολίτης, Ηλίας Ρούσσος, Περικλής Μουτζούρης, Παναγιώτης Λώλος και Κωνσταντίνος Κοσμόπουλος.

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ