Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024 14:00

Γ.Σ. ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΩΝ: Πίστη Κούτρη για νίκη στο δεύτερο ματς με Παναχαϊκή

Γράφτηκε από τον

Ηττημένος έφυγε την Τετάρτη από την Πάτρα ο Γ.Σ. Γαργαλιάνων, χάνοντας με σκορ 66-62 από την Παναχαϊκή, στην πρώτη αναμέτρηση των δύο ομάδων για τα πλέι οφ ανόδου στη National League 2.

Η μεσσηνιακή ομάδα καλείται πλέον να απαντήσει την Κυριακή στην έδρα της, ώστε να πάει τη σειρά σε τρίτο παιχνίδι την προσεχή Τετάρτη στην Πάτρα. Ο νικητής (η σειρά κρίνεται στις 2 νίκες) θα αντιμετωπίσει στα ημιτελικά τον Προμηθέα 2014, που πήρε την πρώτη θέση στην κανονική σεζόν του 1ου ομίλου. Η άνοδος δεν ήταν βέβαια αυτοσκοπός για τον Γ.Σ. Γαργαλιάνων, καθώς αγωνίστηκε φέτος για πρώτη φορά στην ιστορία του στις εθνικές κατηγορίες. Από τη στιγμή όμως που εξασφάλισε την παραμονή, έχει δικαίωμα στο… όνειρο, όπως λέει ο τεχνικός του Αντώνης Κούτρης. Για τη προχθεσινή ήττα σημείωσε ότι: “Το παιχνίδι στην Πάτρα το είχαμε φέρει στα μέτρα μας μέχρι το 37'. Εκεί μίλησε η εμπειρία του Γκοβα και με τρία συνεχόμενα εύστοχα τρίποντα πήρε το ματς. Είχαμε κι εμείς παρόλα αυτά τις ευκαιρίες μας, αλλά δεν τα καταφέραμε. Τώρα η σειρά έρχεται στο γήπεδο μας και υπάρχει μόνο ένα αποτέλεσμα η νίκη. Μετά θα πάμε να τα παίξουμε όλα για όλα, σ ένα ματς στην Πάτρα. Το έχουμε ξανακάνει μπορούμε και τώρα”, λέει ο Αντώνης Κούτρης, μεταφέροντας έτσι το κλίμα που επικρατεί στα αποδυτήρια ενόψει του δεύτερου αγώνα για τα πλέι οφ.
Αγχος βέβαια δεν υπάρχει. “ Για εμάς η χρονιά θεωρείται ήδη πετυχημένη αφού παραμείναμε στις εθνικές κατηγορίες”, τονίζει ο Αντώνης Κούτρης και προσθέτει:
“Η ομάδα έχει δυνατότητες να νικήσει οποιονδήποτε αντίπαλο κι αυτό μας δίνει το δικαίωμα στο όνειρο”.