Πέμπτη, 23 Μαϊος 2024 10:30

Γ.Σ. ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΩΝ: Με Κούτρη και τη νέα σεζόν στη National League 2

Γράφτηκε από τον
Γ.Σ. ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΩΝ: Με Κούτρη και τη νέα σεζόν στη National League 2

Ηταν αναμενόμενο, έγινε και επίσημο.

Ο Γ.Σ. Γαργαλιάνων ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας με τον Αντώνη Κούτρη, ο οποίος ετοιμάζεται έτσι για μία ακόμα σεζόν στην τριφυλιακή ομάδα.
Ο έμπειρος τεχνικός ήταν αυτός που οδήγησε πέρυσι τον σύλλογο για πρώτη φορά στην κατάκτηση του πρωταθλήματος στην Α1 κατηγορία μπάσκετ ανδρών της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ και στο παρθενικό ταξίδι στις εθνικές κατηγορίες.
Με τον Κούτρη στο τιμόνι ο Γ.Σ. Γαργαλιάνων έκανε φέτος εξαιρετική σεζόν, συμμετέχοντας στα πλέι οφ ανόδου στον 1ο όμιλο της National League 2.
Οι νεοφώτιστοι δηλαδή παρέμειναν με άνεση στην κατηγορία, παίζοντας και όμορφο μπάσκετ. Ως εκ τούτου δεν υπήρχε λόγος να αλλάξει η συνταγή στον πάγκο, με δεδομένο ότι υπάρχει αμοιβαία εκτίμηση και διάθεση για συνεργασία. Οι ιθύνοντες αισιοδοξούν μάλιστα ότι η δεύτερη σεζόν στη National League 2 θα είναι ακόμα καλύτερη.
Αναλυτικά η ανακοίνωση για τη συμφωνία με τον Αντώνη Κούτρη αναφέρει: "Το ΔΣ του συλλόγου ανακοινώνει την ανανέωση του συμβολαίου με τον προπονητή, Αντώνη Κούτρη για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Ο coach έχει αποδείξει την αφοσίωση του στην ομάδα και την επιτυχημένη εργασία του με τους αθλητές μας. Είμαστε βέβαιοι ότι με τη συνεχή του παρουσία θα εξελίξουμε ακόμα περισσότερο την απόδοση της ομάδας μας. Συνεχίζουμε να τον εμπιστευόμαστε για την επίτευξη των στόχων μας και αναμένουμε με αγωνία τη νέα σεζόν".
Να σημειωθεί ότι ο Γ.Σ. Γαργαλιάνων ήταν η μοναδική μεσσηνιακή ομάδα, αλλά και της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ που συμμετείχε φέτος σε εθνική κατηγορία και τα πήγε περίφημα. Τη νέα σεζόν ο νομός μας ενδέχεται να έχει δύο εκπροσώπους, εφόσον πάρει το πρωτάθλημα και την άνοδο μία από τις Καλαμάτα B.C, Καλαμάτα '80 και Δίωνα Κυπαρυσσίας, που υποβιβάστηκαν πέρυσι από τη Γ' εθνική μπάσκετ.
Στον Γ.Σ. Γαργαλιάνων, μετά τη συμφωνία με τον κ. Κούτρη, σειρά παίρνει το ξεκαθάρισμα του ρόστερ και το επόμενο διάστημα θα ανακοινωθούν ανανεώσεις και αποδεσμεύσεις.